Chalani, ste chlpatí (mám na mysli brucho, hruď, nohy, pozadie) , nerobí vám to problémy v spoločenskom živote? Odstraňujete nejako svoje ochlpenie? Ja som chlpatý ako opičiak
Nemám chlpaté brucho ale keby som mal bolo by mi to jedno. Šak si chlap väčšine žien to ani nebude vadiť pokiaľ nie si fakt že celý chlpatý aj na chrbte aj všade
Je to úplne v pohode, že si chlpatý, však sme z opice Snáď si to nechceš začať holiť ? To by si strávil v kúpeľni každý druhý deň 2 hodiny, lebo inak by si bol pichľavý ako šmirgeľ. Niektoré dievčatá majú vyslovene radi takých chlpáčov Úprava extrémov sa ale odporúča
Čim viac chlpov,tym viac testosteronu, nemaj komplexy, testosteronovy chlap je chlpaty a je na to pyšny, čo chces byt chlap alebo neštastna,melancholicka troska ako @melancholik ??
ruky , hrud skoro vobec , brada a fuzy tak vseliak mi rastu nepodarene , nohy mam tak normalne ale skor menej ako moc , pod pazami sa musim tak raz za mesiac oholit lebo mi tam par chlpov vyskace a pri kokote/vajcach a na riti je to dzungla rit si neholim to by bolo asi divne a ani by som to nevedel a okolo kkta a vajec tak raz za dva mesiace ked uz mi to fakt vadi
@Matthew322 a sak to kazdy zarasta na krku ci ne ? teda spredu aspon ja zarastam tiez tak kusok pod hlavou alebo ako to povedat a zo zadu take jemne kratke chlpky iba ktore mi nevadia
zarastam ako normalny chlap, holim sa len preto lebo tie chlpy ma niekedy ominaju, samozrejme netravim holenim dlhsie ako hodinu a nerobim si cesticku do pekla, ci ciarku po okraji hlavy, mna vzdy zaujimalo ci niektore baby zarastaju/li na bradavkach, lebo mne sa tam objavuju riedke chlpy, viem, ze nie som jediny chalan a vadi mi to
V spolocenskom v zivote to netusim lebo ja kamosov nemam a inac chlap ma byt chlpaty ja som na hrudi na ramenach brucho nohy strhna chrbat ale nie cely aj zadok proste komplent a nemam ziadny problem sice frajerku som este nemal ale ked ma bude lubit tak nebude lubit chlpy ale mna ci teba
"Chlap má byť chlpatý" povedal raz niekto a všetci to opakujú.. Plavci hlavne, ale aj iní športovci sa musia holiť celí, ale spoločnosť na nich bude ukazovať ako na buzerantov logika jak nič.. Takisto, tvoje ochlpenie tvoja starosť a to čo ti kto povie by ťa trápiť nemalo... Ja som bol chlpatý v 15, volali ma vlkodlak ^^ nohy jak lesík tak som sa nasral a so strojčekom to ostrihal.. Najskor to bolo uplne divné a potom som si na to už zvykol ^^ samozrejme keby mi nič nehovoria a nevysmievajú sa mi, nezačal by som s tým, ale už je to v pohode len budú tie nohy fakt biele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nech žijú opičáci
inak je to normalne kamos ma 19 a tiez je chlpaty riadne ked je chalan normalne priemerne chlpaty tak je to v pohode ale uz moc tak to nie
možno si nájdeš chlpatú aj frajerku a budete spokojní
heh, a sme doma
Spredu je to normálka snáď u každého chlapa...,
je to tvoj život, nepýtaj sa na názory druhých
Nemôžeš prdieť potichu, ak nemáš chlpy okolo anusu.