ty mas pocit, ze to video Premluv babu je genialne? Oni vlastne povedali, ze tvoji stary rodicia su senilny debily, ktory ziju v imaginarnom svete neschopny nazoru. Jako sorry, ale mna osobne to dost uraza. Ja napr tiez nie som pravicovy extremista a mam pocit, ze v tom videu je kazdy, kto nema pred ocami velky tmavomodry mrak, tak trochu neschopny, mal by sa spamatat a ist presviedcat svojich senilnych rodicov, ujov a tety, ktory su na hranici sposobilosti o uzasnosti pravice.
A rit si utieram pravou rukou, nie ako oni povedali lavou, neviem ako vy?
A skus mi vysvetlit ten argument za spoplatnenie vysokych skol. Pointa tych viet mi uplne unikla. Akoze nie je pravda, ze spoplatnenie vysokych skol znepristupni studium, ale naopak na prave tym sa na vysku dostanu kvalitny studenti? OMG a k tomu uz dojde ako?
@kvimbi takto z pohľadu pravicového voliča je istotne geniálne, z pohľadu ľavicového voliča je isto urážlivé... Ja sa na to nepozerám ako z pohľadu politického názora, je jasné, že to video NIE JE URČENÉ ľavicovým voličom, tých pobúri. Je určené pravicovým voličom, aby ich to presvedčilo, aby šli voliť... Z tohto pohľadu je geniálne (pre svoju cieľovú skupinu).
Rovnako sa mi páčila reklama Smeru z roku 2002, keď Monika Beňová prala v práčke tričká so zažratou špinou (na jednom tričku bol Mečiar a na druhom Fico), to video bolo tiež geniálne pre svoju cieľovku, samozrejme fanúšikovia HZDS či SDKÚ museli byť urazení a dotknutí, ale im to video nebolo určené, bolo určené na mobilizáciu sympatizancov Smeru (a v tom čase staval Smer kampaň, že Dzurinda aj Mečiar boli rovnako zlí...), čo úprimne z marketingového pohľadu bolo geniálne video.
Ja som nepovedal, že s jedným alebo druhým videom súhlasím (možno áno, možno nie), len som povedal, že je to geniálne spracované pre svoju cieľovú skupinu... Chápeme sa?
Ak by čo ja viem Strana rómskej koalície urobila geniálny spot, ktorý by motivoval voliť Rómov práve ich stranu, tak by som ho pochválil, i keď pravdepodobne môj názor bude odlišný. Chápeme sa, ako som to myslel?
chapeme. ale ja tiez nie som lavicovy rodic, ale pride mi to urazka mojich starych rodicov, si pracum alebo nie, ci som lavicovy, alebo pravicovy. Ale vyjadrovat sa o mojich tetach, rodicoch a starych rodicoch ako o senilnych, neschopnych vlastneho nazoru, tak ma to urazi. Teba neurazauju taketo narazky na tvoju rodinu? Bezohladu na cielovu skupinu.... Rsp, inac sa spytam. myslis, ze existuje cielova skupina, ktoru to neurazi?
@kvimbi@30 mna to neuraza beriem to s nadhladom viem ze nikto z mojej rodiny napr volit lavicu nepojde a nemusim ich o tom ani presviedcat a viem ze su to vsetci inteligentni ludia beriem to tak, ze oni tam nehovoria "danova, tvoji stari rodicia su hlupi a senilni a vsetci stari ludia tejto zeme su hlupi a senilni" ale beru do uvahy moznost, ze niektori ludia takych starych rodicov proste maju a prave tych oslovuju... proste sa nad tym pousmej a ides dalej
nepaci sa mi to video, je dlhe, otravne..ked si zalepili usta bolo to lepsie..ale ten chalan v ciernej koseli bol chutny.. heh... som prvovolic cize pojdem volit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale čo, aspoň som sa zasmiala
a sirit to dalej? nech si to siri ten, co si to nakrutil....ja z toho nic nemam...
a rad by som vedel, kto taketo veci financuje...
To sa nedá porovnať s českými volebno-motivačnými videami, napr.
Premluv bábu! je geniálne (síce to je ukradnuté jedno americké video, a nie je to ich nápad, ale aj tak)
A aj máš-hlas.cz, máš hlas, nie si ryba je celkom zaujímavé:
» media.rozhlas.cz/_obrazek/202981...
@tomas su to studenti politologie uk (aspon tych par postaviciek co poznam)
a jasne ze pojdem volit... o chvilu si vybavim Volicsky preukaz
je velmi dobre ze mladi ludia takto propaguju taketo veci... lebo zial, volby by mali byt samozrejmost, ale nie je tomu tak
ty mas pocit, ze to video Premluv babu je genialne? Oni vlastne povedali, ze tvoji stary rodicia su senilny debily, ktory ziju v imaginarnom svete neschopny nazoru. Jako sorry, ale mna osobne to dost uraza. Ja napr tiez nie som pravicovy extremista a mam pocit, ze v tom videu je kazdy, kto nema pred ocami velky tmavomodry mrak, tak trochu neschopny, mal by sa spamatat a ist presviedcat svojich senilnych rodicov, ujov a tety, ktory su na hranici sposobilosti o uzasnosti pravice.
A rit si utieram pravou rukou, nie ako oni povedali lavou, neviem ako vy?
A skus mi vysvetlit ten argument za spoplatnenie vysokych skol. Pointa tych viet mi uplne unikla. Akoze nie je pravda, ze spoplatnenie vysokych skol znepristupni studium, ale naopak na prave tym sa na vysku dostanu kvalitny studenti? OMG a k tomu uz dojde ako?
Rovnako sa mi páčila reklama Smeru z roku 2002, keď Monika Beňová prala v práčke tričká so zažratou špinou (na jednom tričku bol Mečiar a na druhom Fico), to video bolo tiež geniálne pre svoju cieľovku, samozrejme fanúšikovia HZDS či SDKÚ museli byť urazení a dotknutí, ale im to video nebolo určené, bolo určené na mobilizáciu sympatizancov Smeru (a v tom čase staval Smer kampaň, že Dzurinda aj Mečiar boli rovnako zlí...), čo úprimne z marketingového pohľadu bolo geniálne video.
Ja som nepovedal, že s jedným alebo druhým videom súhlasím (možno áno, možno nie), len som povedal, že je to geniálne spracované pre svoju cieľovú skupinu... Chápeme sa?
Ak by čo ja viem Strana rómskej koalície urobila geniálny spot, ktorý by motivoval voliť Rómov práve ich stranu, tak by som ho pochválil, i keď pravdepodobne môj názor bude odlišný. Chápeme sa, ako som to myslel?
chapeme. ale ja tiez nie som lavicovy rodic, ale pride mi to urazka mojich starych rodicov, si pracum alebo nie, ci som lavicovy, alebo pravicovy. Ale vyjadrovat sa o mojich tetach, rodicoch a starych rodicoch ako o senilnych, neschopnych vlastneho nazoru, tak ma to urazi. Teba neurazauju taketo narazky na tvoju rodinu? Bezohladu na cielovu skupinu.... Rsp, inac sa spytam. myslis, ze existuje cielova skupina, ktoru to neurazi?
kurva neser ma ten druhý a štvrty su sexi, ja to musím asi lepšie vedieť.....filip
to fakt nikto na Slovensku nevie vymslieť nič vlastné?
takze dakujem @tomas - ovi, ze to sem dal
loool, sak to prelozili slovo od slova pomaly. Mohli zobrat namet a aspon to trochu upravit.
No, hrerecky vykon tiez nie moc presvedcivy.
Skopirovat/ukradnut?