vcera a dnes som nesiel do skoli a chystam sa aj zajtra,nieco take som urobil prvi krat a trocu mam strach ze co mi spravia fotrovci ked na to pridu,ale je to dobry pocit nebyt v skole
@burble priznat sa ? viem urobil som blbost ale nejako zozeniem ospravedlnenku o boze opriznat sa a co ak by ma vylucili zo skoli no to nie radcsej pomlcim a budem sa tvarit ze som bol chory,ale viem je to hlupe
ďalsši z kkotkov, čo si dokazuje, že keď bude blicovať aky bude pán
bude z teba flakač, povalač a nakoniec bezdomovec, ľajdák sprostý, čo bude druhým závidieť majetky a frajerky, lebo do teba nekopne žiadna pi.., lebo nebudeš mať na to aby si jej kúpil smradľavu pizzu a pivo:/:/poznať ťa hneď to poviem vaším aký si debil, čo míňa ich peniaze nadarmo
@jeffrey95 a prečo, buď chlap a poctivo nes následky svojich činov, takých ľudí dnes spoločnosť potrebuje! (a tou žehličkou príliš netlač, spoločnosť potrebuje ľudí schopných práce)
a inak mňa takto za školu chodiť hrooozne nebavilo, bola som asi dvakrát a strašne som sa nudila celý čas..
tak som bola potom dohodnutá s mankou, že keď budem mať nejakú fakticky zlú písomku napr. a nebudem naučená a pokazilo by mi to niečo, nechá ma kľudne doma.. a využila som to asi 3-4 krát len za celú strednˇu, ale bolo to super
na základke som neblicoval pokiaľ som si nevymyslel ze som chorý ale na strednej som to spravil asi 3 krát a dôvod bol ze sa isli kupovať kamarátovi topánky Inak som bol vzorný žiak.
Ale zas ty by si mal chodiť fakt bo ta gramatika no neviem, neviem ci sa zlepší ked budeš chodiť poza školu...
@jeffrey95 kým ti na to neprídu je to v pohode,ale potom ked to zistia čakaj prúser a moc to nepreháňaj,nech nemáš trojku zo správania-ako niekto,koho nechcem menovať,lebo som to ja
@beaurebelle jezis to je detail vsetci si vsimaju take hovadiny pisem predsa tu a nie nejaku zmluvu na ministerstvo,a inac ano urobil som to prvi krat lebo az dnes som sa odvazil to spravit
@jeffrey95 huuups pokiaľ viem tak do školi sa piše s ypsilonom Y ( školy ). To čo ťa do teraz naučili v tej škole? Hm? Nože nám prezraď Keď ani takú jednoduchú vec nevieš
Šesť rokov pravidelne blicujem a bez skromnosti mám toho v hlave viac ako 85% osemnásťročných.
Nad zakladateľom diskusie sa tiež pozastavujem, ale tvoj výrok je úbohý a úplne neopodstatnený, sú ľudia s červeným diplomom, čo nemajú na pivo, aj pologramotní zbohatlíci so šiestimi ľudovými.
@jeffrey95 a co robis ked nie si v skole? ja som si blicla len vtedy, ked mi horelo pod ritou, nestihala som kreslit do skoly, nebola som nieco naucena, tak som si takto ako keby ukradla cas... no ak nemas ospravedlnenku, tak skoa nervov a problemov... podla mna v tej skole nie je az tak zle... fakt by sa deckam zislo ist na tyzden do fabriky robit od 6 rano, aby vedeli, preco sa maju ucit
@jeffrey95 ja na to tolko, ze uz teraz ti kolabuje gramatika, tak chod zase pekne naspat. a ver mi, ze dobiehat si ucivo sam je stokrat horsie, ale je to tvoj zivot, mozes si robit co chces, len sa potom nestazuj, ked budes potrebovat vediet tie veci zo skoly, ze vsetci ucitelia boli zli a nevenovali sa ti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Dobby si za to prezehlil ruky....
ďalsši z kkotkov, čo si dokazuje, že keď bude blicovať aky bude pán
bude z teba flakač, povalač a nakoniec bezdomovec, ľajdák sprostý, čo bude druhým závidieť majetky a frajerky, lebo do teba nekopne žiadna pi.., lebo nebudeš mať na to aby si jej kúpil smradľavu pizzu a pivo:/:/poznať ťa hneď to poviem vaším aký si debil, čo míňa ich peniaze nadarmo
v prdeli, tapety na stene, to je ešte moderné:/
a inak mňa takto za školu chodiť hrooozne nebavilo, bola som asi dvakrát a strašne som sa nudila celý čas..
tak som bola potom dohodnutá s mankou, že keď budem mať nejakú fakticky zlú písomku napr. a nebudem naučená a pokazilo by mi to niečo, nechá ma kľudne doma.. a využila som to asi 3-4 krát len za celú strednˇu, ale bolo to super
Ale zas ty by si mal chodiť fakt bo ta gramatika no neviem, neviem ci sa zlepší ked budeš chodiť poza školu...
jasne, teraz sme tu my všetci kokoti lebo píšeme píčoviny, ale že ty si kretén a ešte to dávaš na známosť celému birdzu je Ok?!
choď sa vysrať
,, a inak, hlúpy si, radšej do tej školy choď, neuškodí ti to, práve naopak
O__________o
Šesť rokov pravidelne blicujem a bez skromnosti mám toho v hlave viac ako 85% osemnásťročných.
Nad zakladateľom diskusie sa tiež pozastavujem, ale tvoj výrok je úbohý a úplne neopodstatnený, sú ľudia s červeným diplomom, čo nemajú na pivo, aj pologramotní zbohatlíci so šiestimi ľudovými.
nikto ti to neberie, blicuj a fetuj ďalej, máš rodičov postaraju sa o teba, až neskoršie zistiš kto je úbohy