uz moc nie, v BE a LUX nie je vela lokalit na climbing ale ked idem domov na dovolenku, tak zbehnem bud na Skalku, HZS, Kyseľ, do Višňového alebo napr. na Slnečné skaly, Gastonku alebo do Súľova...
@gnomeslayer a môžem ti povedať ze som istú dobu bol na šalátoch gréckych a zlepšilo mi trávenie po týždni mmmhmm kuriatko by som si dal aj ja.... To je úplne ideálne podľa mňa
@nuumik@gnomeslayer a čo keby ste si dohodli rande? romantika, sviečky....potom môžete niekam spolu zaliezť a vylízať si prdel .... následne môžete byť užitočný vo fóre a zahlasovať že leziete
@gnomeslayer uz ma prestavas bavit, nemam cely den len na blbov... keby som sa venoval len ludom ako ty, tak by som si uz mohol zalozit obcianske zdruzenie a brat eurofondy.... no bohuzial v tom ja vyhliadky do buducna nemam
@martin093 ale no tak, zacinas sa mi pacit. Nuumik je moja spriaznena dusa ale ty! ty chlapce mas viac vtakov ako on. ty sa mi pacis. A este tie pekne vlasky, tiez som mal dakedy take.
@gnomeslayer sorry zlato ja mam rad vyssie slecinky... Ty by si potreboval na mna rebrik a ked ani tymi vlasmi sa na mna netahas ani vtakom tak si len zbytocna ekzistencia.... Ale som rad ze ti davam nadej, tym ze sa ti venujem
@martin093 Aspon ma uz uraz dopice, nech mam dovod sa s tebou hadat ty potrat. zbytocna existencia bol tvoj foter ktory mal zjavne vadne spermie, bez sa hrat s vtakmi alebo proste len drz hubu.
@gnomeslayer hrat s vtakom sa pojdem v stvrok, zatial musim pracovat aby som sa uzivil.... A ja svojmu otcovi spermije nekontrolujem...nemam bohuzial hobby ako ty
Keď som mala 15-16-17 bola to úplne vášeň, teraz nechodím, ale plánujem ísť a aj moźno zase začať na výške.
No a som človek, čo má slabé ruky a bojí sa výšok, ale napriek tomu milujem lezenie a podľa mňa to nie je vôbec také. Veď na boulderingu je tá vec podomnou tak mäkká, že dobrovolne viem skočiť zhora a dopadnem jak do páperia a na normálnych stenách leziem (logicky) s lanom a v sedáku, čiže keď sa aj pošmyknem (čo sa mi ale ešte snáď ani poriadne nestalo úprimne taaak ani neklesnem, som "upevnená viac-menej v tej výške
a áno sú steny, na ktoré nevyleziem proste, lebo som rozpľaštené hovno bez svalov, ale všade na takých miestach bývajú aj ľahunké steny. Také, čo ani netreba nejakú silu v rukách, lebo sa lezie viac-menej nohami
@annyejnji to si nikdy neliezla ako prvolezec? Vzdy si mala nacvakanu cestu? Lebo mne sa teda par krat podarilo zletiet dobrych par metrov a dobre sa ojebat o stenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ahahhaha
A ty lezies horolezec?
aach, neskoro
No a som človek, čo má slabé ruky a bojí sa výšok, ale napriek tomu milujem lezenie a podľa mňa to nie je vôbec také. Veď na boulderingu je tá vec podomnou tak mäkká, že dobrovolne viem skočiť zhora a dopadnem jak do páperia a na normálnych stenách leziem (logicky) s lanom a v sedáku, čiže keď sa aj pošmyknem (čo sa mi ale ešte snáď ani poriadne nestalo úprimne taaak ani neklesnem, som "upevnená viac-menej v tej výške