v divadle som nebol dlho ale ked dávajú na stv záznamy tak občas pozerám,najlepšie čo som za poslednú dobu videl je Leni o Leni Riefenstahl so Studenkovou
Nie často, ale chodievam. Tak raz za rok/polrok. Tento rok som v januári videla Drahý špás. Ešte sa mi páčil aj Apartmán v hoteli Bristol a Malý princ. A zo školy som bola na nejakých predstaveniach, ale už si presne nepamätám, aké to boli. Asi každé predstavenie sa mi páčilo. Okrem toho, keď hrali ochotníci a bolo zadarmo vstupné. Ale to nie všetci boli zlí, len jedno. Mať F(f)ilipa sa oplatí. Možno tak sa to volalo. A ešte tuším minulý rok som bola na Veľkom Gatsbym. Aj to bolo super. Veľmi mám rada divadlo.
v Brne som chodila aj niekoľkokrát týždenne, videla som toho fakt veľa.
v Prahe som bohužiaľ bola asi len trikrát.
vo Švédsku... no, assi sa budem musieť fakt naučiť švédčinu
Do divadla ani nie, ale rada chodievam na operu a to je teda niečo. Keď som bola prvýkrát, tak som vôbec nechápala, že aký to je tlak a chvíľu to trvalo kým to moje zmysly spracovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
v Prahe som bohužiaľ bola asi len trikrát.
vo Švédsku... no, assi sa budem musieť fakt naučiť švédčinu