Pred pár mesiacmi som šiel po veľmi dlhej dobe do kina (poznáte to, prvé rande...) a nejako som ta začal chodievať skoro každý piatok a viacmenej ani neriešim, čo premietajú... Najbližšie pôjde voľajaký hlúpy western, ale však neriešim, budú flipy... Na k
kino by bolo fajn, ale keby bol fajn aj obsah mojej penazenky takze uz ostavaju len torrenty. ale na dobry film sa peniaze najdu, ale o pravidelnosom nehovoril
no, ja som sa zatulal do jedneho mensieho kluboveho tunajsieho kina a sa musim priznat, ze meolutoval, film CONTROl, odporucam, hlavne tym co nieco hovori ,,joy division,, , heh, ale mam strach, ze je to len klasicka vynimka potvdzujuca pravidlo....cvrnk. btw. je to finacne klasicky znesitelne len v pondelky....
My sme tiež najradšej chodili do Polusu, no keď to zavreli, tak čo už, musíme do Auparku...
A áno, chodíme tam radi a často, aj keď financie sú druhá vec. Podľa mňa sa dá vybrať, no keď chceme niečo konkrétne, radi chodíme aj do požičovne...akurát problém je ten, že vždy keď pozeráme film doma pred telkou, ja zaspím
Tiež chodievam na každý hovadinu. Minulý týžden ked som mal užasny jeden den volna som s frajerkou zasiel na dennik pestunky...v kine som do mesiaca 2-3krat.
bože, na p.s: I love you sme boli s kamarátkami... a rehotali sme sa tam jak kobyly napriek tomu, že to bolo naozaj dojemné a keď sa potom v sále zažalo, všetci na nás vrhli vražedné pohľady. uuups
do kina chodievame celkom dosť často, taká väčšia asi 20členná skupinka mladých hurónov kino je fajn. a ešte lepšie sú filmové kluby
Tak občas sa tam ukážeme. Len u nás v DK nechodím, len keď som v ZA aj na noc, tak zamierime tam. Ale finanče je to náročné hlavne ak nemáte momentálne brigádu. Ale doma nepozerám takmer vôbec, skoro vždy zaspím.
ja tiez zajdem do kina.. najcastejsie v piatok s kamoskami, ale tiez sa neda hovorit o pravidelnosti.. ked je cas a prachy, tak sa ide.. naposledy to bol Polcas rozpadu(slovensky film, ale paradicka - sme sa narehotali a kedze bolo v kine 12 ludi, tak sa nikto nestazoval , Gympl..
ale u nas v PO teraz zrusili najlepsie kino, takze sa budem musiet trepat do MAX-u na Sekcov.. ale co uz..
No chodím samozrejme ani mňa už pomaly neinteresuje, že čo dávajú... Týždenne aspoň raz sedím v kine Naposledy som videla Súkromnú vojnu Charieho Wilsona poviem vám dobrý proti ruský film ... Taký dosť satirický, ale vážne dobrý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A áno, chodíme tam radi a často, aj keď financie sú druhá vec. Podľa mňa sa dá vybrať, no keď chceme niečo konkrétne, radi chodíme aj do požičovne...akurát problém je ten, že vždy keď pozeráme film doma pred telkou, ja zaspím
Takže predsalen vyhráva to kino
To potom naštve keď sú dobré filmy nakopené naraz a človek si musí vybrať...
Dnes to bude Čierna krv
do kina chodievame celkom dosť často, taká väčšia asi 20členná skupinka mladých hurónov kino je fajn. a ešte lepšie sú filmové kluby
ale u nas v PO teraz zrusili najlepsie kino, takze sa budem musiet trepat do MAX-u na Sekcov.. ale co uz..
kino 4EVEEEEEEEEER