aj moju zatiaľ poslednú cestu do švédska (hoc aeroplánom) som absolvoval sám, a tam mi potom robili spoločnosť - resp. ja im tiež - dvaja úžasní psi, ktori neprispievali k mojej sociálnej fóbii natoľko, ako ľudia, ale ju naopak pomáhali liečiť
Záleží na tom, aké Veľmi rada chodím sama do prírody môžem rozmýšľať, malovať, fotiť ... niekedy som v teplé letné dni schopná stráviť takto aj celý deň ale žeby som sa vybrala sama ja neviem na dovolenku, to asi nie
Wtf akože je niesom ľudomil ale ako môže niekto chodiť na výlety sam ved to ani nemôže byt výlet ... Vždy potrebujem aspon 1 človeka aby som sa mohol zabaviť
@georg21 ja tiež pretože som bola nútená ísť (pracovne) na menší výlet sama a zistila som, že to nebolo až také zlé... a nebaví ma byť stále doma a nikam neísť len preto, že nemám ísť s kým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale v nie až tak dávnej minulosti si pamätám, že som neustále výletoval pešibusom
@17 Prečo asi začneš?