,..jasne, je to sučasť večerneho nedelnajsieho ritualu, ked som sam doma... Sprch,a potom pol hodinka behania holotrta po dome...opasanie osučky kolo pasa a rabovanie chladničky...milujem nedelu
Raz ma takto videla žena s kočíkom... čumela ako keby chlapa v živote nevidela... Si doma môžem chodiť ako sa mi zachce, nemá mi kto čo čumieť do okien
@mygate čo? ako je normálne keď si idem do skrine pre veci v spodnom prádle a sused na mňa čumí? za prvé nechodím na plavárne a po 2. keby tam idem tak tam idem stým že ma budú očumovať...ale doma čakám istú intimitu... predsa som doma a nie na plavárni kurva!
@lawey no tak to som nevedel že máš suseda voyera..ja osobne idem k vode s tým že idem k vode keď je tam pekná holka tak sa pozriem,asi ako každý..ale asi si supersexi krásna keď Ťa každý očumuje-to je tvoje plus.alebo si len paranoidná či domýšlavá.
Ja doma očakávam komfort,serem na všetkých,veď som doma!nebudem predsa chodiť v burke len aby niekto nezahliadol kúsok holej kože
@mygate šmária ale hovorím že je to iné keď si vo spodnom prádle doma a keď si vo spodnom prádle pri vode.....
a nehovorím že ma každý očumuje...samozrejme všetci musíme byť megavážny... poviem to takto...keď idem ku vode... idem tam stým že sa možno ktosi na mňa porzie...ale keď som doma tak s tým nerátam...chápeš teraz?
šem-tam ...čítala som, že to je najlepší spôsob ako sa vysporiadať s vlastným telom a zbaviť sa komplexov...
okná mi nevadia, skôr mám furt pocit, sa vráti niekto z rodiny a ja by som práve krááčala po chodbe do izby, lebo to by som bola priamo vo výhľade a nemala by som sa ani zakryť ako ..grr
Moc nie, ale napríklad aj teraz som, lebo pri prezliekaní som zbadal že ide Transformers 3, tak som rýchlo musel ísť fandiť Optimovi a nestihol som sa obliecť
@n0win0u ináč dneska som si na teba spomenul, lebo že idem sa bicyklovať a potom mi napadlo že by si bol sklamaný, že nemám taký správny hipsterský bicykel
@shoesmaniac jasne ze chytam ... aj mnoho mojich kamosov povie "na mojom aute" pri tom je to auto ich otca ... ale drb na to ... rozmaznaný frackovia to nikdy nepochopia alebo nechcú pochopiť to na čo narážam ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
niekedy to proste nejde, ked sa vyzleciem a zrazu zistim ze nemam ziadne tricko, tak beham po byte aby som nejake nasla
ale v spodnom prádle behám furt
Inak až tak po byte nechodím a na sedenie nahota nie je bohviečo, neznášam pocit otlačenej vzorky čalúnenia gauča na zadku.
A nie, príde mi to divné.
Nie. To nikdá tak nebude. Bridí sa mi taká predstava.
Ale tak pravidelne chodím návštevám otvárať v spodnom prádle lebo som lenivá sa obliecť
ked su extremne horucavy aj bez tricka
asi predsa len to spodne pradlo...
akosi sa neodvazim na to
Ja doma očakávam komfort,serem na všetkých,veď som doma!nebudem predsa chodiť v burke len aby niekto nezahliadol kúsok holej kože
a nehovorím že ma každý očumuje...samozrejme všetci musíme byť megavážny... poviem to takto...keď idem ku vode... idem tam stým že sa možno ktosi na mňa porzie...ale keď som doma tak s tým nerátam...chápeš teraz?
gratulujem ti... ja keby som chlap tiež mám piči
okná mi nevadia, skôr mám furt pocit, sa vráti niekto z rodiny a ja by som práve krááčala po chodbe do izby, lebo to by som bola priamo vo výhľade a nemala by som sa ani zakryť ako ..grr
ale v podstate tak ako @2 asi...
Ale aj tak si musím trvať na svojom ohľadom suseda..mal by som piči..koli úchylovi JA nebudem vpoho..?!yebať..!
ale taky vtipny, pacis sa mi
inac, citam tu jak niektore 20 rocne babenky (zaujimave ze len babenky pisu ze vo vlastnom byte ..... baby a to ste vyhrali loto ? ---- . ----
oh yes I do