ja osobne nechodim stopom, ale mam zopar znamych, co tak chodia pravidelne... jedna uzasna historka sa ku mne dostala, chlapik sa chcel dostat stopom odkialsi z belgicka do KE... podarilo sa mu to na jediny stop, chytil slovenskeho kamionistu, co cosi viezol do Steelky
ja s tým problém nemám.. doteraz som bola iba raz a to s mamou v chorvátsku, po ďialnici asi iba 50km, takže pohodka a také dve fajn chorvátky nás vzali, zlaté boli
moj najoblubenejsi cestovny prostriedok... stopujem cca 7 rokov, ale po europe alebo azii som nestopoval. maximalne do passau v nemecku, sli sme styri dni. Nikam sme sa neponahlali, tak sme sa zastavili v prahe. Zatial ani jeden negativny zazitok, praveze naopak... je to parada. Naposledy ma zobrali potetovani spanieli co sli na SlovTek a boli paradni Taktiez chlapik co robil 10 rokov v rusku a cele dve hodiny sme kecali o rusku... a tych zazitkov je kopec.... kto nad tym vahate, nebojte saaaaaaaaa
áno, chodím, stopujem už asi 7 rokov, z toho posledné 4 roky robím tripy po Európe. stopovala som do Londýna, po Francúzsku, Švédsku, Nórsku, Fínsku, teraz som sa akurát vrátila už z druhého stop tripu po Balkáne.
milujem to. jediný čas, keď sa cítim naozaj slobodne a sama sebou. najbližšie sa chystám na Pobaltie a hrozne sa teším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
No na konci šk.roka som šla
Hneď druhé? auto nám zastalo.
milujem to. jediný čas, keď sa cítim naozaj slobodne a sama sebou. najbližšie sa chystám na Pobaltie a hrozne sa teším