Uplne kludne, dokonca by mi nevadilo varit vegánsky a jesť doma vegánsky. Ale keby som išiel napríklad niekam von, tak by som si isto chcel dať aj mäso a ak by jej to vadilo, tak s tým by som sa asi nezmieril
V pohode, aj by som kľudne jedla vegánske jedlá tiež, lebo mi chutia. Ale bola by som nešťastná, keby mi zakazoval si dať občas maso a hlavne syr. Bez masa som už zvládla byť celkom dlho, ale syr a jogurty nikdy neopustím
Pokiaľ by toleroval moje stravovacie návyky a nedíval by sa na mňa vražedným a / alebo odsudzujúcim spôsobom, keď by som jedla grilovaný syr napr., tak v pohode.
Pre mna je jedenie zvierat a produktov z nich barbarstvo, ale nikomu by som nic nekazala... Ved aj ja som zvykla jest maso.... Prepnuti vegan veganstvu neprospievaju.... O mne vela ludi ani nevie... A ptm ked sa o tom rozume bavime tak vela ludi za mnou pride ze si dava meatless dni atd.... A polka mojich kolegov su veganni... Druha polka nas uznava a preferovala by som byt s veganom, aby sme si mohli spolu varit.... Ale ked nebude, tak ok....
Počas vzťahu som prestala jesť mäso, priateľ sa pridal ale vyhrotil to až do veľmi striktného veganstva. Časom ho to však prešlo, a teraz nám je dobre avšak nechcela by som to znova.
Proste s vegánkou. Nie je potrebné pridávať nejaké adjektíva...
Nielen chodil, mám takú ehm... dlhodobú preferenciu z filozofických/hodnotových dôvodov.
Ale na druhej strane mám tiež dosť dobre overené, že keď mi mozog zaplavia rôzne hormóny zodpovedné za slepú zamilovanosť, tak som ochotný prehliadať spústu toxických vlastností, aj útlakové praktiky a názory typu nevegánstvo.
Áno, však prečo nie?! ...podľa mňa toto je to najmenej, čo by ma trápilo na tom človeku, aj keď teda ja vegán nie som a ani vegerarián ...sú omnoho dôležitejšie vlastnosti, aby mi baba sedela, a teda jednou z nich sú vlastnosti, charakter ...no proste musíme si pasovať a nie každá taká je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Nielen chodil, mám takú ehm... dlhodobú preferenciu z filozofických/hodnotových dôvodov.
Ale na druhej strane mám tiež dosť dobre overené, že keď mi mozog zaplavia rôzne hormóny zodpovedné za slepú zamilovanosť, tak som ochotný prehliadať spústu toxických vlastností, aj útlakové praktiky a názory typu nevegánstvo.
uwu
@lawey past tense?
zaujímavé.
Inak som veľmi príjemne prekvapený z mnohých komentárov tuná.
Miestami dost unsure if sarcasm... ale nevadi