na čo sú dobré takéto hlbokomyšlienkové fóra? čo je to za parameter, mladší starší? chodila by som snáď s tým, ktorého by som milovala, nie s 5 ročným, ani 60 ročným, to je novinka že?
...síce,keď sa tak pozerám na nick zakladateľky, tak založenie takéhoto fóra asi dáva logiku...
vseobecny pattern je ze so starsimi ale ak sa mi ten clovekraz paci tak ho neposlem do paze len rpeto, ze je mladsi O.o samozrejme kedze mam 19, keby mal byt mladsi o rok a viac to uz by bolo na polemiku
skôr s mladšími (pretože som skôr na jemné dievčenské tváričky - rozumej 18-20) ... ale absolutne by mi nevadilo byť aj s nejakou staršou ... 23 - 27 asi maximálne ... vyššie by som už asi nešiel ... možno ešte 28 ... ale tam už je ta vekova priepasť taka vyššia a to nie je dobre ... ani do buducnosti ... ale všetko závisí od jej inteligencie a schopnosti vedieť žiť
@efyks mala som viacerych priatelov a podla skusenosti z tychto nevydarenych vztahov som sa "zariadila" pri vybere dalsieho - aktualneho partnera. kazdy musi zistit sam, co mu najviac vyhovuje avsak netvrdim, ze vekom sa moj pohlad nezmeni.
niežeby som si určovala presný vek, ale chodila som len so staršími a je to podla mňa aj lepšie, keby mám v tomto veku mladšieho tak je to divné starší sú lepší ale lúbila som aj rovesníka aj ked sme spolu nechodili
občas sa sama správam ako decko takže tak ak by sme si sadli nezruším ani mladšieho samozrejme nech je aspoň dospelý nech si o mne dakto dačo nepomyslí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
...síce,keď sa tak pozerám na nick zakladateľky, tak založenie takéhoto fóra asi dáva logiku...
ale v porovnani s byvalym mas furt co dohanat
a pol