Keby som ho milovala, nezáležalo by mi na tom. Ale on by sa cítil menejcenný (aspoň si myslím), tak by som s ním hľadala spôsoby ako mu čo najlepšie skvalitniť život...
nie, pretoze by som cely cas trpel z dovodu, ze by som si uvedomoval, ze nedocenuje moju krasu naplno. Proste moja krasa sa neda plne poňať iba jedným okom.
Fúúha akí ste tu poniektorí "múúúdri" len, aby sa Vám to raz nevrátilo stonásobne.. Už keď z toho si niekto srandu robí, tak ako je zrelý na psychiatriu..
@alchemille A som zvedavá či budeš tak ústa otvárať, keď sa Ti nebodaj narodí postihnuté dieťa.. Sa zamysli nad sebou, máš dosť rokov, aby si dačo v tej hlave mala.. Howgh
@michaela312 Áno, áno. Narodia sa mi štyri postihnuté deti, manžel skončí na vozíčku a každému členovi mojej rodiny pri strašnej nehode odtrhne nejakú časť tela. A navyše sa uškvarím v pekle. Zabudla som na niečo?
urcite...navyse mam taky pocit ze taki ludia su castokrat omnoho lepsi ako zdravi....a bestak o krasu nejde....cajocky su na trtkanie...to ej secko co zvladnu
@michaela3112 boa ty si nejaka pica asi, ze? ked nevies nic ine len nadavat ludom a predpovedat ze sa im narodi postihnute decko, vyjeb si oci a nasad si tam gastany, spravis lepsie.
podla coho usudzujes ze som primitiv? z tych dvoch viet, co som napisal? chod si radsej vytlacat jebaky pred zrkadlo a neryp do ludi, hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
čo ja viem, nie je to zrovna môj typ
...asi ano, zvykol by som si. bud by mala sklenene oko alebo klapku cez oci ako pirati
myslim ze ak sa mi nieco stane tak sa to stane a je uplne jedno ci si z toho teraz robim srandu alebo nie
a nemohla by odmietnuť kompliment, že jej oko nemá vo svete páru
podla coho usudzujes ze som primitiv? z tych dvoch viet, co som napisal? chod si radsej vytlacat jebaky pred zrkadlo a neryp do ludi, hej?