opäať kaťdého osobná vec či pije alebo fajčí a do určitej miery to všetko robí z človeka osobnost ....ale tak fakt zaleži aj na okolnostich ale ak sa dvaja lubia nieje čo riešit mne by to moc neprekažalo
hmm ja by som urcite s chlapcom ,ktory vela pije nechodila ,sem tam na oslave pripitok to mi nevadi ,ale nic ine ,a cigarety su v pohode ,to moze ,len nech mi ich neponuka
bývala som na Orave, takže som si na to musela zvyknúť. však aj ja fajčím a pijem. a keď sa nad tým zamyslím, vždy som mala kamarátov, ktorí pili a fajčili, nejako som sa okolo takýchto osôb motkala vždy, hoci nie naschval... takže s tým nemám problém...
Je to dost proti mojim zasadam, nechodila by som kvoli tomu, ze by som toho cloveka chcela usetrit svojich pokusov o jeho odvykanie. IBAZE s takymito kriteriami si asi partnera este velmi dlho nenajdem, nakolko pije a fajci alebo aspon jedno z toho asi tak 90% ludi v mojom veku, co mam sancu pozorovat. Hm, bohuzial, ale radsej budem sama, ako kriesit partnera z opice kazdy vikend.
hmm... čo ja viem.. fakt záleží na okolnostiach.. skôr predpokladám, že s človekom, ktorý by sa nejak ožieral alebo by fajčil, by som si nerozumela natoľko, aby som s ním chodila
fajčenie by asi dosť vadilo...ale možno aj nad to by som sa vedel povzniesť ale skôr nie je to smrad. Alkohol jedine príležitostne na opité dievčatá nieje pekný pohľad :/ to by som zase absolútne netoleroval.
no to je naozaj klucovy faktor, vyberat si partnera na zaklade toho ci si raz za cas vypije, alebo ci fajci...ak toto niekomu vadi jeho vec..mna to netrapi ja kvoli tomu iny urcite nebudem
ja som do takeho chalan bola zabuchnuta....a najhoršie bolo že zmenil aj mna...ale naštastie som si včas uvedomila že robim obrovsku chybu...a že on za to nestoji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Charakter človeka sa merá podľa vypitých poldeci a sfajčených cigariet
Na partnerke mi to nevadi, ak je to tiez prilezitostne.
Pokiaľ by to bol niekto, kto to s pitím preháňa, asi by som ho nebrala.
Piť príležitostne iba, ale fajčiť ani náhodou.
Že, Midnajtku?
kebyze taha jednu cigaretu za druhou cely den a vzdy je na mol tak to urcite nie