Chodili spolu rok a sedem mesiacov ju podvádzal, každý mesiac s inou...
Další prípad je "čudný,alebo?".. tak René chodil s jedným dievčaťom pomaly rok. 7 mesiacov ju podvádzal,ale každý mesiac s inou.Dievča s ním stále chodilo,lebo ho milovalo,a nedokázalo ho opustiť.On jej volal každý deň,lebo boli od seba vzdialený bol to t
nie, že ona mala....ona mala A TO OVEĽA SKôR. ale možno je toto jediný spôsob, ako sa ona mohla z toho dostať a už sa k nemu po rozchode nevrátiť. k nemu sa ani nevyjadrujem.
@hajzelbaba nie je povinna, len mas povinnych desat rokov skolskej dochadzky, pocas ktorych vacsina ludi stihne zakladnu a prvy rok strednej skoly...no niektorym sa to nepodari
a dodal by som, ze mali 14.. a z celeho toho je mi na vracanie.. o com ? skladal jej rapove pesnicky - to bol zlaty klinec pre mna, na utvorenie si predstavy.. xD
ááj ľudia, ten príbeh je mojej kamošky,a tá ho tak ľúbila,že nevedela kedy dosť.Ten chalan je kkt.. a Ten chalan ma 16 a dievča 15 či už 16 Neviem presťahovalo sa kôli nemu ešte ďalej než bola tých 40 km je to smutné,ale je to tak
Ľudia,ďakujem za Vaše názory-komenty. Ja sa týmto neživím,ale lepšie písať o tom,čo chcem aby ľudia okomentovali,prejavili svoj názor a nie o tom,či am serie,že sneží a taktiež po druhé.. Nechápem prečo niektorí ľudia po prečítaní fóra,blogu hneď usúdia,že ide o deti predsa všetci sme svojím spôsobom deti.Neviem,ale o niektorích ľudoch by sa tu dalo písať fóra a fóra.Neviem či by sa našlo fórum,alebo diskusia čo by podľa nich nebola detská.Moj názor ďakujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@17 nedomyslev veru hnisko, specialne pre teba by tu mali byt audio komentare
Toto zmýšľanie len tak nepochopím...
a myslím,že je jedno,kto to ukončí.Ale ukončiť to cez sms je to najtrápnejšie.A tá holka mala počávať aj rozum,nielen srdce...