pol roka na zakladke na karate ... ach keby som nebola taka sprosta ..alebo skor rodicia mali ma tam drzat teraz by som mala aspon zalubu a bola jak superhuman
@cool1223boy ja chodím na box.
Začínal som pred pár rokmi.
Nepríjemnosti boli iba v mysli. Aj som mal stres ale inak OK normálka prídes prvých pár krát tam nikoho nepoznás a len boxujes do vreca a tak a potom sa ti už aj prihovoria a normalne trenujes Odporučam ale chodiť ked je tam čo najmenej ľudí. Teda neviem jak u teba ale u nás to je tak že každý den su 2x tréningy a ty môžes prísť kedy chces no a na ten ranný kedy je uplne najmenej ľudí som nemohol chodiť ale napríklad v pondelky a piatky bolo ovela menej ľudí jak v stredy tak vtedy som chodil to je fakt lepsie.....
No proste tam choj jediné nepríjemnosti budu len v tvojej mysli
@cool1223boy Ale k @13 este doplním že ked tam prídes tak sa tvár drsne nie milo s vyplestenými očami a dávať im najavo že sa ich bojís... Proste ty musís byť ten silnejsí aj ked nie si Vzhlad ti pomôže. Ostrihaj sa nejak drsne a tak. Správanie tam už nie je dôležité lebo ani neni kedy ho prejavovať............
Neviem si predstaviť, čo chceš počuť, ale prvý krát keď som prišiel som skoro skapal od námahy. Potom som prišiel znova a o tri týždne som bol vo svojej kategórii na turnaji tretí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
#truestory #odskusane
milovala som to...
Začínal som pred pár rokmi.
Nepríjemnosti boli iba v mysli. Aj som mal stres ale inak OK normálka prídes prvých pár krát tam nikoho nepoznás a len boxujes do vreca a tak a potom sa ti už aj prihovoria a normalne trenujes Odporučam ale chodiť ked je tam čo najmenej ľudí. Teda neviem jak u teba ale u nás to je tak že každý den su 2x tréningy a ty môžes prísť kedy chces no a na ten ranný kedy je uplne najmenej ľudí som nemohol chodiť ale napríklad v pondelky a piatky bolo ovela menej ľudí jak v stredy tak vtedy som chodil to je fakt lepsie.....
No proste tam choj jediné nepríjemnosti budu len v tvojej mysli
Ale 100 ľudí 100 chutí
@maugly Zbila by si polku birdzakov, za to si taka husta, co?! :-S