inspiroval ma comment od @mayben a uplne som si spomenula, ako som furt dosla za rodicmi aj ked boli niekde uplne inde, alebo som na cely barak kricala "mamiii, idem cikat!" robili ste to aj vy? do akeho veku priblizne? uz to nerobite?
toto som zrovna nerobil, ale vyrastal som na sídlisku a furt som sa chodil pýtať, či sa môžem ísť hrať na pieskovisko/ihrisko do dvora na druhej strane cesty a nikdy som nemohol :ehm: a keď som niečo chcel, tak som nikdy nezvonil na zvonček, len som pod oknami vykrikoval "mamííííííííí" "ocíííííí" až kým sa nezjavili na okne
ale ja som to robila naschvál :-S bo som nechcela spať..a chcela som pozerať telku...tak som im to tam furt chodila oznamovať až sa mi to stalo osudným a začala som sa báť!
alebo som ešte si furt chodila pýtať pitie
pokial som potreboval "asistenciu" tak som chodil oznamovat stale. teda hlavne so sranim
som si chodil pytat nezmyselne povolenia vzdy, ked som mal robit nieco ine, co sa mi nechcelo bol som maly prokrastinator uz od utleho veku
a robim to doteraz ked mam dobru uchechtanu naladu, vadcsinou uz len zo srandy
@mygate konecne niekto kto to robil tiez, uz som si myslela ze som v tem sama vidno ze sa k sebe hodime a tiez som to robila este velmi dlho aj v puberte, teda zo srandy uz len
ale "asistenciu"? co si mam pod tym predstavit?
Z časti to robím aj teraz Ale iba ak máme návštevu a mne treba ísť na veľkú potrebu (väčšinou sedím dlho dlho na záchode tak sa prídem spýtať či nikomu netreba na záchod lebo v najbližšej polhodine sa tam nikto nedostane
Vôbec nie, len si spomínam na obdobie, kedy sme prerábali kupelnu a WC a nahadzovali sa nové zárubne, takže to trvalo týžden a wc bolo zatial bez dverí, tak som sa nahlas doma všetkým nechal počuť, aby sa nezdržiavali v blizkosti WC
to som nerobila...ale teraz dosť neznášam keď idem po dome a niekto sa ma opýta, že kam idem a akurát idem cikať tak vždy odpoviem:idem na wécko, nemôžem?
jemine ...hej robila...neviem síce do akého veku ...pamätám si, že raz som dosť dlho čakala kým mamina príde dnu, aby som jej to oznámila...a skoro bolo už neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
len teraz si s kolegom oznamujeme, keď ideme cikať teda ja oznamujem, že idem cikať a on, že sa ide vyšťať
Zato mna pomerne casto neminie oznam ze sa niekto ide vysrat.
ale ja som to robila naschvál :-S bo som nechcela spať..a chcela som pozerať telku...tak som im to tam furt chodila oznamovať až sa mi to stalo osudným a začala som sa báť!
alebo som ešte si furt chodila pýtať pitie
Nikdy
som si chodil pytat nezmyselne povolenia vzdy, ked som mal robit nieco ine, co sa mi nechcelo bol som maly prokrastinator uz od utleho veku
a robim to doteraz ked mam dobru uchechtanu naladu, vadcsinou uz len zo srandy
a čo ja vem, tak do 15 asi?
ale "asistenciu"? co si mam pod tym predstavit?
ked ma pochvali, tak som spokojna a idem, ked nie, tak imitujem plac a cakam, az ma pochvali aby som mohla ist
ale asi som divná ale slovo cikať som nikdy nepoužila
a ja co viem, som si vtedy spievala, a dost hlasno, cize hetregalo, kazdy v radiusu 20metrov vedel
ja som im oznamovala, az ked som bola "PO" a vzdy som im zo zachodu kricala ze " mamaaaa uz sooom"
a ty si mi minule nedovolila ist na wecko
to faakt som ti nedovolila? to ti uz neurobim, kedze teraz uz viem ako to moze dopadnut (@27 )