Mala som 15, bol to prvý chalan, čo o mňa prejavil vážny záujem a bola som sprostá Pre tie ďalšie dva vzťahy... ostáva mi výhovorka, že som bola sprostá. Pri štvrtom som si to ale tak nejak vynahradila a bola som zamilovaná "až po uši"...
už som mala taký vzťah a bolo to najhoršie obdobie môjho života, kedy som si myslela, že keď budem s niekym, s hocikým, tak mi bude lepšie, uvedomila som si to až po tom, čo sme sa rozišli... využívala som ho vlastne, pretože to bol totálny únik z reality, len chlast, drogy a sex. bez neho by som bola sama, bez sexu ale s tabletkami proti zlému ponímaniu sveta.
každý vzťah do teraz jedného som mala veľmi rada, neviem či zrovna ľúbila ,ale časom kto vie a to je aj tak jedno ,lebo to neboj vzťah, len aká si príťažlivosť preboha mám iba 16, mám ešte veľa času na to, aby som si našľa niekoho koho budem ľubiť a to bude potom veľká láska ..aspoň dúfam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
napísal som o tom blog
počkaj
na
-.-
@schizoofrenik Lol, riadne som sa nasmiala
ANo , ale sranda ze casom som sa fakt zalubil