nemyslím, že by to bolo o ničom, ale aj tak by som so spolužiakom nechodila. Jedine s bývalým spolužiakom.
Veď preboha byť spolu každý deň v škole a ešte by sme spolu mali aj chodiť von?
Potom by sme sa možno rozišli a ja síce zvládam normálny vzťah so svojimi bývalými, ale neviem, či by to zvládal aj ten spolužiak.
Keď už by som si tak veľmi chcela začať so spolužiakom, tak počkám do konca školy. Aké šťastie, že žiadny z mojich spolužiakov sa mi nikdy nepáčil
Že chodiť so spolužiakom...
C-he nehrozii...
Veď chalani v mojom veku to su zasrani haranti ešte nevyspelé decká...
Aj tak by ten vzťah dlho nevydržal bo by sme začali trpeť ponorkovou chorobou..
trochu obmedzene moznosti....chybalo mi tam nie. a ani nebudem....alebo...mi trklo ze som vlastne chodila take ze ano a bolo to fajn lebo bieda je negativne a skvele je velmi pozitivne....bolo to....vtipne
nechodím ani by som nechodila...
1. nikto z triedy sa mi nepáči
2. páčia sa mi starší chalani
3. väčšinou mám smolu že ten dotyčný býva ďaleko, a vďaka tomuto som si zvykla byť s ním 2-3x týždenne, nemohla by som byť s niekým stále
Nam s priatelom to vyhovuje a vobec nam nevadi ze sa vidime kazdy den.Ved aj kym sme spolu nechodili tak sme sa v skole videli kazdy den a okrem toho sme boli aj predtym najlepsi kamarati takze sme uz boli zvyknuti spolu travit vela casu aj v skole aj poobede Na nervy si rozhodne nelezieme ,takze ak si vyberiete spravneho spoluziaka problem nebude ziadny
ale zas nebolo to o ničom! bolo to o tom, že súdruh ma chytil za ruku, pochodili sme kade tade, na konci obchôdzky mi dal pusu a ja som sa mohla urobiť sama doma
možno nebola chyba v tom, že sme boli spolužiaci, ale v niečom inom... no nič, sral to pes
No zazila a bol to uplny trapas On sa pred svojimi spoluziakmi ci ako ich to nazyval?Jaaaaj "KAMARATI" tak pred nimi sa robil ze ma ani nepozna a nema na mna cas Po skole dosiel dal mi pusu a robil sa ze nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslim ze @pawlo to pozna
Veď preboha byť spolu každý deň v škole a ešte by sme spolu mali aj chodiť von?
Potom by sme sa možno rozišli a ja síce zvládam normálny vzťah so svojimi bývalými, ale neviem, či by to zvládal aj ten spolužiak.
Keď už by som si tak veľmi chcela začať so spolužiakom, tak počkám do konca školy. Aké šťastie, že žiadny z mojich spolužiakov sa mi nikdy nepáčil
C-he nehrozii...
Veď chalani v mojom veku to su zasrani haranti ešte nevyspelé decká...
Aj tak by ten vzťah dlho nevydržal bo by sme začali trpeť ponorkovou chorobou..
osobne to neodporucam...
1. nikto z triedy sa mi nepáči
2. páčia sa mi starší chalani
3. väčšinou mám smolu že ten dotyčný býva ďaleko, a vďaka tomuto som si zvykla byť s ním 2-3x týždenne, nemohla by som byť s niekým stále
možno nebola chyba v tom, že sme boli spolužiaci, ale v niečom inom... no nič, sral to pes