medzi puberťakov už mechodím, skôr su to bary, myslím tie na úrovni, rad si vypijem niečo dobré, zatancujem a s Máriom okukávame pekných chalanov................filip
najlepšie disko som zažila v Taliansku keď bývali latino večeri proste neičo úžasné a vcelku všetky disko v Taliansku boli lepšie....a hlavný dôvod keď som sa odtiaľ vracala moje veci voňali a ja s nimi a nesmrdeli sme ako dvojtýždňoví popolník ako keď idem na disko tu na Slovensku
siel som tam dva krat..a to som mal 15 rokov.. len kvoli partii.. do smrti nezabudnem na ten druhy raz.. neskutocna sranda =D doteraz s laskou spominam..
Chodím tam už len preto, že môžem byť dlho vonku,ale aj to len na také tie dedinské, ktoré sa robia pri nejakej príležitosti(Hasičská súťaž, Bursa, Silvester, Katarínska, Štefánska atd atd...) ísť len tak do mesta si zatancovať do nejakého klubu, tak to ma vôbec neťahá. A je to super príležitosť na stretnutie známych z iných dedín s ktorými sa bežne nestretávam.
na diskoteku v zasade nechodim, ale nastanu chvile, ked tie zasady musim z takeho ci onakeho dovodu porusit... ale to uz nie kvoli sebe, ale kvoli inym...
ocumovat zeny ale to bolo v casoch ked tam este zeny chodili teraz je tam vekovy priemer 16 rokov ale nikdy som tam dlho nevydrzal lebo to co tam hrali tyralo moje usi
na diskoteke som bola 2 krat v zivote....ak neratam diskoteky u nas v peke..v ramci dakej akciie...a ani sa tam nechystam....lebo z tej hudby grcam..a hlavne z tych detii..kere sa tam snazia robit dake kreacie...a male kurvicky kere si daju sukne ala opasek..a vrta tam zadkama..a idu im cecky vypanut..a chalanou z trvdim vyrazom z gatama o 5 cisel vacima..a trickom o 10 cisel vacima...jak sa tamvlnia pri nic...alebo chlapcou v bielich kosielkach z vyhrnutym golierom a modrima nohavicama z kerych im ide zadek vypadnut...a to nevravim este o ludoch kery si daju co najac vyflitrovanych veci..aby clovek oslepol ked sa na nich kukne.. a dievcence kere maju 50 cm aj z topannkama a 100 kil..a da si minu riflovu suknicku.
všetky...na dedine bol jeden diskoklub ale momentálne sa prerába na striptízbar,tam som chodil a celkom fajn zábava tam bola hlavne na house a DNB ale chodím niekedy aj na dedinské zábavy...najlepšie boli tohoročné diskotéky na Cypruse kde sa tancovalo aj na bare a perfect drinky tam boli a Taliansko ale tam šli všetci Taliani po našich Slovenkách nefajčilo sa tam a hlavne tam neboli 13-15 ročné decká...síce ja mam 17 ale kamarátky mi to vybavili pretože si tam odrábali povinnú prax
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
baliť? .. darčeky balím len na vianoce..
počúvať hudbu môžem aj doma..
a keď skočia ostatní z okna.. mám aj ja?
chodim vacsinou len na koncerty aj tak.. ovela lepsie
teraz by som tam nesiel ani nahodou...
proste hruza...
ale na taky DNB vzdy rada idem...