erokalkulacku nemam nikdy zo sebou je mi nanic, nepotrebujem predsa vediet kolko som minul na slvoenske alebo naoapk. nosim len mobil, aby som si priplizne zratal po pripde to ani neratam hodim do kosa a necham sa prekavpit kolko to bude pytat
nepoužívam to. na chvíľku sa zastavím, prepočítam, potom zistím, že mi to nejak čudne vychádza, mávnem rukou a spolieham sa na to, že to nie je predražené
sice ju v skutocnosti nemam v rame ale rozmyslam nad tym ze si ju zaramovat dam kedze som uz davno nevidel menej uzitocnu a horsie pouzitelnu vec ... ale ak nahodou budem chciet nasierat ludi v obchode tak v strasnej fronte do nej zacnem pri pokladni neuveritelne pomaly tukat
no tak toho pol roka eurokalkulačka bude v nočnom stolíku a po tom začíname! ja určite rátať každú cenu nemienim a ako chudobný študent sa predsa nenechám okradnúť!
@19 Po zavedení eura sa bude v duálnom zobrazovaní cien povinne pokračovať do konca roku 2009; ako služba zákazníkom sa však odporúča pokračovať v duálnom zobrazovaní cien aj v prvom polroku 2010.
kamarátkin brat to používa na základke jak kalkulačku je to zadarmo ? je! to bude teraz proste cooolove nosit pri sebe tricet kilo plechu a železa fakt úžas to ešte ked budú babky nakupovat, ešte horší než z padesát halerníkmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
To bude inac este sranda,ked v lete pojdem na Slovensko a budem len kukat,ze co to...kazdy uz bude vediet vtedy,len ja budem vyzerat ako debil
a už vážne seriózne sa pýtam - dokedy budeme mať duálne cenovky?