na základke ale to iba 2-3 krát to už bol konec školského roka tak 5 spolužiaci sme išli preč triedna mala zlomenú nohu bola 2 tyždne doma tak nejak sa to urobilo ...ale cez vyučovania tak že nejdem do škoyl kvoli tomu že je pisomka tak to nie to som nerobil ale ked boli take primitivnosti ...
ešte som nebola....ani ma to nejak neláka, potom to učivo treba dobrať, pol roka nebudem chápať o čom je reč lebo to nebudem mať vysvetlené...to sa mi neoplatí....
furt a stale...opatrne si vyberam predmety a dni, kedy budem chybat...a chodim vzdy do posilky, tam si zacvicim, osprchujem sa a sup do skoly alebo domov...
za školou neni nič moc, radšej chodime niekde medzi bloky... ale nemožem povedať že som tam nebol cez veľku prestavku vonku, šli sme za susednu školu ... parkrat... nič moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dobre no, práve by som mala čučať v škole do konca ôsmej či deviatej hodiny, ale..
Som názoru, že škola je na to aby sa do nej chodilo aj keď ma nebaví a nejde mi.
Isť poza školu je podľa mňa maximálne nezodpovedné, hlúpe a detinské. O ľudoch, ktorí to robia mám názor...
- pravidelne
- raz za čas
- len raz
- nikdy