Keď sa nájde na chodbe voľný komp, ktorý je zapnutý... alebo je v kaviarni málo ľúdí tak cez voľné hodiny.. inak nie... akosi mi nechce ísť heslo takže mobil mi nejde a ntb sa mi vláčiť nechce...
teraz som tu, bo je veľká prestávka a aj tak nemám nič iné na práci a som v časovej tiesni.. vtedy sa viem najlepšie prinútiť odpisovať na tsky.. takže preto D.. ale tento šk. rok som asi prvýkrát
Ja som akurát v škole a máme 2 hodinovku záhradného marketingu a sme na PC lebo sme si z istých dôvodov nemohli písať poznámky A 2 kamošky tu pozerajú na nete !mama-ožeň ma" akože v pohodičke
ak som v takej učebni kde je neheslovaná wifi, tak tam som .. ale častokrát nikoho na nete nebýva, takže ma to tam nebaví, a birdz nejdú ani posielať tsky z mobilu takže nuda
vôbec nie som pripojená v škole na net, aj keď mám na mobile wifi... ani keď nám dá profesor na informatike voľnú ruku, že si môžeme robiť,čo chceme, tak väčšinou len hľadám nejaké veci popr. na mailovú adresu zbehnem, ale žeby fb alebo birdz? To nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nic v zlom