Divadlo je podľa mňa super vec. Bola som na hrách ako sú napr. František z Assisi alebo Vták Ohnivák a chystáme sa na komédiu Všetko najlepšie. Obdivujem tých hercov. Proste sú skvelý. Takže keď aj vy chodíte radi do divadla napíšte tu niečo. Napríklad na
chodím, ale v poslednej dobe to celkom zanedbávam. naposledy som bola v brnenskom mestskom divadle na Vrátila sa jednou v noci a predtým v Divadle Bolka Polívky, ale nespomínam si, ako sa volala hra, ehm ehm. a na divadelné festivaly som chodila.
boli sme tusim dvakrat zo skoly v divadle...bola to celkom sranda....boli sme na hre Chrobak v hlave a bolo to fakt smiesne..dufam ze este niekedy pojdeme....=D
Ja som v divadle uz bola XYZkrat vacsinou v BA alebo v NR ..a pochodila som uz vela divadiel..sama rada hram ak je prilezistost...A zajtra sa chystam spolu s maminou na komediu Tak sa na mna prilepila do noveho narodneho divadla...takze potom sem napisem dojmy hadam
so skolou sme pred cca 2 rokmi boli na Moliere-Lakomec..hral tam Cinkota a bolo to peckove!!!!!!!!!!! a teraz vo stvrtok sme boli na Arche Templarov, to bolo tiez super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tak bola som uz napr. na Frantiska z Assisi alebo na Zenskom zakone..
na druhej strane hra Chrobák v hlave v košickom Štátnom...nezabudnuteľné.
čo kto nedôjde ?