niekedy si kúpim permanentku keď potrebujem schudnúť pár kíl tak raz do roka,do dvoch chodievam do fitka také 2-3 mesiace aby som sa sebe aj uvidela požadovaný rozdiel na konci
@15 lebo chodievame do tej istej posilky že?
v škole som sa nachodila až až,môžem už robiť na stavbe
a inak,iste je lepšie sedieť doma na tiri a žrať sladkosti. len pekne choď cvičiť aspoň budeš mať kondičku
Bodybuilding je moj zivot, keby som mohol tak si popostelam na benchpresse a vsetci co si o fitku myslia zle veci su len rozkysnuty ludia ktory nemaju mozog a radsej sedia doma na velkej FAT riti akoby nali venovat telu hodinu denne... trapaci
Ne ja sa nebijem bo racionalny ludia vedia ze ked su kusa silnejsi tak by v naleve adrenalinu mohli dakoho zabit, aj ked na druhu stranu ked sa clovek vymaka viac jak v base?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ehm, týranie
Pre toto niektorí ľudia končia ako obézne svine, prípadne telesne neschopní jedinci ...
Ja to oslobodzovanie z telesnej (u ľudí, ktorí nie sú toho neschopní) moc nechápem ...
v škole som sa nachodila až až,môžem už robiť na stavbe
a inak,iste je lepšie sedieť doma na tiri a žrať sladkosti. len pekne choď cvičiť aspoň budeš mať kondičku
Aha, to som nevedel, že nechodenie do fitka je zásadne synonymum sedenia na riti a žrania sladkostí ...
No veď, nie je, teda mne tá úvaha nepripadá úplne logická ...
Ach jaj ...