Chodíte do fitka sami, alebo máte svojho "parťáka" ?
Tak ako to u vás je za predpokladu,že chodíte do fitka? Ja totižto nemám s kým chodiť a sám tam moc nechcem ísť, cítil by som sa trošku blbo asi..Čo si pomyslíte o človeku, ktorý je tam celý čas sám? Ja viem,že trochu blbá otázka,ale prosím nevysmejte ma.
Sebagai jalan yang paling langsung melalui ruang secara semulajadi bergantung kepada berat, semua badan-badan yang jatuh di medan graviti secepat Galileo Galilei menemui sudah. Keadaan ini menjelaskan prinsip-prinsip mekanik Newtonian kesetaraan (jisim = graviti dan inersia jisim badan adalah sama) bahawa fakta ini menjelaskan teori umum relativiti. Lebih khusus lagi, kita boleh mengatakan bahawa prinsip klasik kesetaraan membayangkan bahawa pemerhati dalam ruang terkurung tanpa pemerhatian alam sekitar tidak boleh menggerakkan objek di angkasa untuk menentukan jika tanpa berat dan jatuh bebas. Einstein umum prinsip ini seperti berikut: Pemerhati dalam ruang yang tertutup dengan tiada maklumat dari luar tidak boleh apa-apa dalam usaha untuk menentukan sama ada atau tidak berat.
ked ide o sport, tak stale chodim sama, ci uz do fitka, alebo na zumbu...tym, ze si zoberiem niekoho, mi spalenie viac kalorii nesposobi a k lepsiemu vykonu nepozmoze a aj ked som sem-tam chodila s inymi babami, tak to vsetky neskor vzdali (ach)
keď som chodievala, tak väčšinou sama a nemala som s tým problém.. celý čas som počúvala mp3 tak by som aj tak "parťáka" nevnímala,, tak prečo neísť sama?
@momoglamorous úplne s tebou súhlasím Aj keď mi dobre padne keď mám s kým ísť z fitka domov a nemusím ísť po tme sama ale vo fitku väčšinou len sluchátka v ušiach a aj keď idem s niekým tak sa skoro vôbec nerozprávame A o takom človeku si nepomyslím nič kedže nechodím do fitka sledovať ludí a riešiť či sú tam sami ale cvičiť
@melons ja vzdy chodim autom, pretoze byvam uplne odveci od vsetkych sluzieb v nasom meste a ked tak pesi chodim domov a tam len v lete, aby som neprechladla
napodobne raz sa ma niekto pytal, ze preco chodim na zumbu, ked nemam rada spolocnost ludi (pritom to ani nie je pravda a ako keby sa sportovat chodilo kvoli konverzacii s inymi, kvoli tomu idem s partiou von a nie sportovat
Chodím sama, je to lepšie. Na nikoho sa neviažem, som tam koľko vydržím a robím koľko vládzem (prípadne si oddýchnem a pokračujem). Keď som chodila s babami,tak chceli odísť vždy po hodine no a to je pre mňa ako pričuchať k čokoládovej torte a potom sa dozvedieť, že na ňu nemám nárok
Väčšina ľudí chodí po samom, no ja chodím takmer vždy s parťákom.
Konkrétne v tom fitku, do ktorého chodíme, si ľudia pomáhajú niekedy aj napriek tomu, že sa nepoznajú až tak dobre a prídu oddelene, takže tam problém s pomocou nie je. Vždy je ale lepšie mať sparingového partnera .
wtf ja praveze radsej sama jak ked idem s kamoskou co furt keca a nemozem sa sustredit, neviem preco by mi to malo byt trapne tam sa chodi cvicit a kazdy sa stara o seba a nepozera ze s kym ste len niekedy idem s kamosom ale kazdy robi svoje
nechodím...cvičím si doma...ale kamarát ma volá že nech idem niekedy sním a keby chodím tak by som chodila aj sama....ale hneď bys a pridali kamarátky ktoré by chodili ale nemajú ským
niekedy som chodil s bratrancom ale keby som sa mal stale na neho spoliehat tak 3 mesiace by som uz necvicil vobec tam kde chodim je taka v pohode atmosfera, väcsinou tam chodia rovnaki ludia a ked treba pomoct napr na tlakoch tak nie je problem niekoho popytat
Mám fitko doma, ale aj tak idem niekedy s kamošom do fitka, dokonca mám na fitko 2 kamošov, ale rád by som si našiel nejaké fasa fitko na ďalší rok, len nech mi vyhovuje časovo. o___O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale baví ma to čoraz menej , fakt nemusím veľa ľudí čo tam chodí.
ked sa chcem ist s niekym vykecavat idem na pivo vyslovene nerada chodim cvicit s niekym
napodobne raz sa ma niekto pytal, ze preco chodim na zumbu, ked nemam rada spolocnost ludi (pritom to ani nie je pravda a ako keby sa sportovat chodilo kvoli konverzacii s inymi, kvoli tomu idem s partiou von a nie sportovat
Často vídavam aj jednotlivcov, čiže nemyslím si nič...
Konkrétne v tom fitku, do ktorého chodíme, si ľudia pomáhajú niekedy aj napriek tomu, že sa nepoznajú až tak dobre a prídu oddelene, takže tam problém s pomocou nie je. Vždy je ale lepšie mať sparingového partnera .