dal si blbé možnosti ja do kostola nechodím...ale do konca školského roka budem...lebo som si povedala,že ak budem mať na konci roka 2 z matiky,tak tam budem chodiť a možno aj cez prázdniny
@tomas toto je presne ten typ ankety ktorá len vyvoláva hádky pretože neumožnuje normalne vyjadrenie vlastného názoru. pretože automaticky ten kto tam chodí je označený za zarytého veriaceho a ten kto nechodí zase že neznáša cirkev
Noralne možnosti:
Ano
Nie
Áno som zarytý veriaci(kľudne)
Áno ale nie som kresťan(židia napr nemajú kostol ale synagógu)
verím v Boha a k tomu nepotrebujem chodiť do kostola, kde ma budú len babky ohovárať... a smrdí to tam a neznášam katolícku cirkev. tie ich pritoto vymyslené pravidlá.. prečo chlap nemôže mať ženu? v tomto ohľade sa mi páčia evanjelici..ale aj tak mi nejako nereže nič. radšej sa správam tak, aby som sa nemusela spovedať
nie som zarytá veriaca, ale do kostola chodím. Ale nemám veľmi rada katolícku cirkev, sama som reformovaná kresťanka (kalvínka). Ale svoje názory tu radšej nenapíšem, ešte by sa stalo, že by ma tu ukameňovali
@cocca-colla á šak dobre pár vecí by sa našlo , čo nebolo zrovna v pohode ale tak... a to že poviem ježíííš. nepovažujem za nejaké porušenie ich desatoro a zvieratká nezabíjam a ľudí mám rada (niektorých) tak :
drzim sa hesla: Boh ano. Cirkev nie. no chodil som do kostola ked som musel ist na birmovku no oplatilo sa dostal som skoro 12000sk ale to som chodil tak ze som si dal do usi sluchatka a pocuval som v kostole na sebe tricko iron maiden , potitko AC/DC a z gati mi visi retaz stare babky skoro infarkt chytili ked am tam zbadali
Chodím, no nie za účelom omše, viery alebo Boha. Občas je súčasťou kostola niečo, čo protirečí tým pekným slovám a význam objektu nepoznajú ani samotný farári či veriaci. :
@9 ale vlastne nie celkom presne tak... scasti, aj ked z malej, je to aj o tom, lebo sam Jezis Kristus ustanovil sviatost oltarnu a povedal: "Toto robte na moju pamiatku."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Noralne možnosti:
Ano
Nie
Áno som zarytý veriaci(kľudne)
Áno ale nie som kresťan(židia napr nemajú kostol ale synagógu)
Áno myslím že ej to správne
Áno musím sa ale premáhať.
Áno občas
Nie je to moc nudné
Nie nie som veriaci
Nie je to kravina tam chodiť
Nie neznášam cirkev
Tak by to mohla byť normálna objektívna anketa.