Áno (skoro) pravidelne. ##Nie tak často,ale verím v Boha .##Keď musíš,tak musíš.##Prestal som chodiť a mrzí ma to.##Som kresťan ,ale tam ma nedostanete.##Som ateista.Neverím v Boha. ##Verím v iné náboženstvo.
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě."...toto presne vyjadruje môj postoj
momentálne sa "pilne" pripravujem na birmovku, čiže by som mala chodiť, ale za tri mesiace od zápisu som tam bola len raz a to na polnočnej.. aj to pred kostolom
No možno som ju nemal dávať , tým som chcel povedať ,že človek si prešiel nejakými pochybnosťami a podobne.Ale neberie to ako utrpenie svoju vieru. Skôr.že chodí niekedy ,ale nie z donútenia čo je predchádzajúca možnosť a nie ,že by mu to bolo úplne jedno ,čo je ďalšia. Niečo medzi proste. Človek stále verí ,ale je to zložitejšie. Snáď sa tomu dá rozumieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a nejak ma to tam neťahá..