vo cudzich dedinach anko, akurat vo svojej rodnej nie. to by sa babky vratane mojej pohorsovali, kedze slusne dievcata popri krcme prechadzaju so zavretymi ocami
chodím.....ale iba v lete keď sa dá posedieť vonku, ten zafajčený stuchnutý krčmový vzduch naozaj nemusím.
ale nie zasa nejako často, raz za uhorský rok na jedno malé alebo kofolu ..... nepotrebujem sa stále trepať do mesta, keď chcem pokecať s kamoškou pri kofči....
keď som bola malá u babky na dedine sme boli skoro každý deň v krčme/blízko krčmy
tu čo máme na sídlisku nechodím, ani do dedín, ale nerobí mi problém, pokial to tam neni jagugeriatra
No my máme dve krčmy... A chodím pravidelne a iba na pivko. A ešte aj s štamgastmi som raz pil - klasiku borovička pivo a dobre bolo... takže dá sa to tam
S kamošom chodíme do krčmičiek pokukať hlavne domovskú atmosféru, štamgasti a tak, bez nejakých predsudkov a bez extra očakávaní, čo sa týka náročnosti, ktorú produkujú chuťové bunky.
Dobré ceny - krčma v Doľanoch, dávam si chladenú retromalinovku s fľaškou z 80-tych alebo z 90-tych rokov, červená či oranžová, dokonca aj chuťou tam niekam ešte patrí. Dobré osvieženie za pár šupov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pomáham mu sem tam čo potrebuje a mne aspoň ubehne čas..
Ale sídliskové baríky mimo centra mesta sú väčšinou fajn, tam chodievame len tak na skok z bytu.
ale nie zasa nejako často, raz za uhorský rok na jedno malé alebo kofolu ..... nepotrebujem sa stále trepať do mesta, keď chcem pokecať s kamoškou pri kofči....
tu čo máme na sídlisku nechodím, ani do dedín, ale nerobí mi problém, pokial to tam neni jagugeriatra
Dobré ceny - krčma v Doľanoch, dávam si chladenú retromalinovku s fľaškou z 80-tych alebo z 90-tych rokov, červená či oranžová, dokonca aj chuťou tam niekam ešte patrí. Dobré osvieženie za pár šupov...