Sice mi vzdy kamaratka hovorila, ze sa nemusim hanbit a ze su aj posilky iba pre zeny a ze to tam je uplne take friedly tak aj tak by som sa uplne neskutocne hanbila, cvicim doma a aj to sa docela bojim, ze ma niekto uvidi
Keď mám náladu, cvičím doma, ale takú prechádzku si užijem viac. Nemám tam teda prečo chodiť. O svaly mi nejde, kondíciu mám v pohode aj teraz. Poznám pár ľudí ktorých to cvičenie strašne chytilo a v podstate pre to teraz "žijú", neviem či to má nejaký zmysel, ale keď ich to teší...
Vzdy som chodievala do velkych komercnych fitiek a bolo to super bavilo ma to.az som si tento tyzden kupila permanentku nastastie len na 2 mesiace do fitka kde ked som vosla tak tam boli len sami muzi,stroje take tazke ze aj ked som dala najnizsiu zataz som s tym nepohla,strasne neprijemne som sa tam citila a keby to bolo moje prve fitko tak si poviem ze fitka proste nie su pre mna. To iste v bazene,zasa 80%muzi a ja ako zaciatocnik v plavani som sa citila strasne trapne ze nezvladam tie techniky ako oni,hodne ma to odradza a uz som pochopila tie fitka len pre zeny
@fakecocacolazero preto je lepsie najskôr chodit s niekym a potom to ide v pohodicke uz... my sme chodievali na strednej pravidelne a ked som chodil na jesen uz sam tak to bola normalna vec, tam aj tak nikdo po nikom nepozera kazdy si ide svoje cize...
Prveho januara som si kupil pernamentku, upisal som sa tam na rok.
Myslel som si, ze ma to donuti tam chodit pravidelne. Zo zaciatku som aj chodil, ale uz to nejako flakam. Vymyslam si rozne vyhovorky (vela prace, sluzobne cesty, ...). Uz som skoro mesiac nebol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Myslel som si, ze ma to donuti tam chodit pravidelne. Zo zaciatku som aj chodil, ale uz to nejako flakam. Vymyslam si rozne vyhovorky (vela prace, sluzobne cesty, ...). Uz som skoro mesiac nebol.
Od zajtra ale zacnem