minule idem si po cintorine kracam pomedzi hroby a vtom som skoro vletela do popola. niekto sa zjavne velmi nudil a rozmlatil urnovy hrob a ta urna sa rozbila a ten bielo-sedy popol na tej ciernej zemi...otrasny pohlad a to som rada ze som do toho nestupila! fuj!
Chodim na sviatky a ked sa to ma ale inak moc nie aj ked by som mozno mal chodit catejsie si spomenut na starých rodicov a blizkych ktorý sa o mna starali a ktorých som poznal uz pocas zivota ale aj tych ktorých som nepoznal uctit si ich pamiatku
v priemere raz za rok, na dušičky. vždy kúpim jeden pekný kahanček ktorý zapálim, sadnem si niekde poblíž, pozerám na všetky tie plamienky čo horia a spomínam. a áno, mám to veľmi rada. v ten konkrétny deň a v tú konkrétnu atmosféru.
Prave som sa vratil.Mam tam rodicov aj brata a preto tam chodim pravidelne kazdy tyzden a aj vy tam budete chodit castejsie ked tam bude niekto koho ste milovali.
cint mame blizko, cize je to jedna zo zakladnych trasi kam sa da ist prejst a najme v tomto obdobi, ved o chvilu je tu 1.november.. mam rada to miesto, je to tam kludne a citit tam take mrtvo
podla mna su cintoriny velmi pekne ja osobne tak ale nechodim pretoze to mam od baraku dost daleko ale je tam pekne a su tam nadherne stormy a ticho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a hlavne neznasam ludi ktory nicia cintoriny!!!
Počas sviatkov tam chodím nerada, priveľa živých.