Najviac asi tak raz za rok Preco? Lebo raz za ten rok alebo dlhsiu dobu ma chyti odveci chut tancovat niekde medzi ludmi v tme kde nikto nic neriesi iba pocuje hudbu a zabava sa. S kym? S kamaratkou.
áno, bola som na diskotéke pod 15 rokov, konkrétne to bolo Minidisco na dovolenke, ale nezapojila som sa do tanca, nechcela som sa stratiť medzi 3-10 ročnými deťmi
prečo som tam bola? lebo to bolo na začiatku večerného programu a hrali tam vtipné a slušné pesničky
3.Teraz už veľmi nechodievam lebo na takej akcii vydržím maximálne 2 hodiny, už ma nebavia tí dotieraví chalani a 14 ročné slečny, ktoré si vyžadujú chlapčenskú pozornosť tým, že si obujú mamkine lodičky, krátku sukňu a niečo, čo by malo byť tričko, no skôr je to len šatka omotaná okolo trupu...
Keby sme tu mali také podniky ako v Taliansku, bola by som na party každý deň... Raz som tam bola na penovej a bola to najlepšia party v mojom živote..aj keď sa taliani niekedy správajú doslova ako zvieratá...
Chodila som, aj by som išla ale v TT nie je kam. Všetko je zrušené, ide len jeden podnik, ktorý ja považujem za totálny pajzel plný prevažne detí a neuveriteľných indivíduí...
cítim sa tam ako idiot, alebo teda skôr naopak, čo tu robím medzi tými idiotmi ,ale nie nechodím tam ,párkrát som bola na niečom takom, už ma tam nikto nedotiahne
akože čo ohováraš? parádny podnik to je náhodou, to máš jak samoobsluhu s kinderkami kúpiš a nevieš akú chorobu dostaneš
škoda, že tam nemôžem chodiť, lebo by som pokazila vekový priemer
akurát dneska o tom podniku hovorila kolegyňa, že bol tam jej synovec raz a počul ako jedno asi tak 14-ročné dievča hovorí: "Je*em aj takú akciu, keď som si ani nezaje*ala"
taaakže pekný výber tam je
chodím len občas a len na hodové zábavy alebo teda na dedinské disco s kamarátmi
keď sme boli menšie, tak sme tam s babami chodievali, ale už o druhej sme kvasili doma. teraz radšej koncerty, ale stane sa, že na diskotéku zablúdim (zvlášť keď robím pre jeden discobar, že . tak pred rokom aj viac by som vám vypindala diskotéky a zakričala by som, že panks nat ded, ale teraz mi to je jedno. keď hrá srajdy DJ, sedím vonku a hmkám si svoje
a navyše, ten spomínaný podnik u nás je pán. jeden známy tam hral koncom júna s kapelou a zhodnotil: "Viac ľudského odpadu som pokope nikdy nevidel "
Ja keď som tam raz zablúdila, lebo nocľažník tam točil s platňami, slečny v čižmičkách sa tam vrteli na ska a reggae. Jedna počas vášnivého vrtímriťouajetosexy tanca dokonca spadla na zem. to bolo super!
Nie nechodím...Bola som raz a cítila som sa ako absolútny hlupák pretože hudba,ktorá tam hrala ma totálne nenapĺňala a neviem na ňu tancovať.Snažili sa ma už dotiahnuť na diskotéku,ale nepodarilo sa im to,zatiaľ čo na koncert poriadne si zapogovať a zaheabangovať,to sa im podarí vždy.Jednoznačne radšej koncerty,hlavne kvôli hudbe...
nie..nikdy ma take picoviny nebavili lebo na diskotekach hraju len same techno, rap ..skok skok tisic krat lepsi je fajn odlet koncert ..aj tak na diskotekach byva vacsina ludi nadrogovanych, ozranych a primitivnych ..chce niekto oponovat ?
Kedysi som párkrát išla. Viac-menej z povinnosti, lebo išli všetci. Ale teraz už nie. Necítila by som sa tam dobre. Pripadala by som si ako dospelácky dozor. A keď vidím niektoré tie zmachlené 14-ročné pipky...
Ale na druhej strane, viem si predstaviť, že by som si išla tak dobre od srdca zatrapošiť. Len mať podobne naladenú partiu...
lebo tam sú diskáči a diskáčky, ktorí tam chodia len kvoli tomu, aby sa s niekým poriešili ( len málokedy tam chodia kvoli tomu, aby si zatancovali a zabavili sa )
nie nebola mna tam tahá len zvedavosť pozret ako to vnútri vyzerá, vidieť tie buzerantské sedačky vo fige, tyče v ibize, otocit sa na opatku a ist do riti
@skippik Tak ale moment, nemozu byt dva NAJvysusenejsie prototypy sucharov na svete, tak ako sa dohodneme? Prijimas ponuku na to, ze si hned v poradi za mnou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Ale minule sme v rámci kurzu mali ísť do niečoho diskotékoidného, tak som sa na to náležite obliekla. Tričko Carcassu
Nenávidím diskotéky.
Niet na poriadny koncert.
2. Nebola som na diskoteke pod 15 alebo 18 rokov.
3. Nechodim na diskoteky.
4. Nechodim tam s nikym.
A vlastne som celkovo tak nejak málo COOL a IN a najvysušenejší prototyp suchara, aký existuje.
nie
nechodím
s nikým
občas zájdem ale väčšinou je to koncert nejakej malej kapely niekde v klube. máme v meste pár normálnych podnikov.
A na disco som bola prvy krat asi v 16r.
áno
lebo(najskôr z donútenia)
s ludmi
áno, bola som na diskotéke pod 15 rokov, konkrétne to bolo Minidisco na dovolenke, ale nezapojila som sa do tanca, nechcela som sa stratiť medzi 3-10 ročnými deťmi
prečo som tam bola? lebo to bolo na začiatku večerného programu a hrali tam vtipné a slušné pesničky
s rodinou, keďže to bola rodinná dovolenka
Chodím tam najradšej
Hoc nie sú to také diskotéky že kvalitka!
Ale tak pre takú mládež vid. Stars Club,Exit Club,Energy čana
♥
bol som po 18-ke
lebo chcem stráviť čas aj s ľuďmi, s ktorými inak nie som+hudba
chodím s 2 kamošmi a kamošky sa striedajú, zväčša sú 3
2.áno
3.Teraz už veľmi nechodievam lebo na takej akcii vydržím maximálne 2 hodiny, už ma nebavia tí dotieraví chalani a 14 ročné slečny, ktoré si vyžadujú chlapčenskú pozornosť tým, že si obujú mamkine lodičky, krátku sukňu a niečo, čo by malo byť tričko, no skôr je to len šatka omotaná okolo trupu...
Keby sme tu mali také podniky ako v Taliansku, bola by som na party každý deň... Raz som tam bola na penovej a bola to najlepšia party v mojom živote..aj keď sa taliani niekedy správajú doslova ako zvieratá...
4.S kamarátmi
Ano, raz za cas sa zvyknem ist niekde vyblaznik, nie je to tak casto, len raz za 3-4 mesiace...
akože čo ohováraš? parádny podnik to je náhodou, to máš jak samoobsluhu s kinderkami kúpiš a nevieš akú chorobu dostaneš
škoda, že tam nemôžem chodiť, lebo by som pokazila vekový priemer
akurát dneska o tom podniku hovorila kolegyňa, že bol tam jej synovec raz a počul ako jedno asi tak 14-ročné dievča hovorí: "Je*em aj takú akciu, keď som si ani nezaje*ala"
taaakže pekný výber tam je
chodím len občas a len na hodové zábavy alebo teda na dedinské disco s kamarátmi
a navyše, ten spomínaný podnik u nás je pán. jeden známy tam hral koncom júna s kapelou a zhodnotil: "Viac ľudského odpadu som pokope nikdy nevidel "
Ja keď som tam raz zablúdila, lebo nocľažník tam točil s platňami, slečny v čižmičkách sa tam vrteli na ska a reggae. Jedna počas vášnivého vrtímriťouajetosexy tanca dokonca spadla na zem. to bolo super!
Ale na druhej strane, viem si predstaviť, že by som si išla tak dobre od srdca zatrapošiť. Len mať podobne naladenú partiu...
áno (ak sa rátajú tie diskotéky čo sa robievajú v rámci školy v prírode )
---
s nikým
Ale teraz vážne, nie nechodím ... okrem školských akcií
Presne tak isto
bola
lebo tam sú diskáči a diskáčky, ktorí tam chodia len kvoli tomu, aby sa s niekým poriešili ( len málokedy tam chodia kvoli tomu, aby si zatancovali a zabavili sa )
nechodím, ale keď som bola, tak s kamoškami
A pri tebe mi vždy napadne pustiť si Horse with no name
Čím to bude?
chcela som vedieť či je nejaký dôvod, prečo chodíte na diskotéky, alebo len tak bezdvôvodne..
či sa chceš zabaviť, lebo máš blbú náladu... alebo oslavuješ... blabla bla ..
ale radšej mám zábavy ako diskotéky...
nie ani ma to nelaka..dakedy po zakladke....xP..
zabavit sa...
s kamosmi kamoskami...xP
bola som prvý raz pár dní po 15.
zabaviť sa zatancovať si..
s kamoškami a kamaratmi