môžem povedať, že som na facebooku závislá naozaj, trávim tam 90 % svojho voľného času, zapnem ho hneď keď prídem domov a vypínam až keď zaspávam, plus používam facebook v mobile, čiže som často online aj v škole, vonku a podobne škoda že to v poslednej dobe tak blbne
ano vsetko ma svoje chyby ale aj tak som dala prvu moznost lebo facebook je jedna z mojich lask keby nebolo FB vela ludi by som nepoznala.. tolko veci by som nevedela.. proste je to tam taka ,,velka rodina,,mam tam ludi co chcem a tie rozhovory a vsetko... bez fb si to uz neviem predstavit
@H8u moj clovek zavislost je slabe slovo mna minule az blokli co som v jednej chvili toho moc komentovala naraz
hej chodim kazdy den je to jedina stranka kde mam fakt VSETKYCH (okrem rodicov ale ti sa tiez chystaju kazdy den si odtial zistujem vsetko mozne(hlavne teraz ked som chora)lebo vzdy tam je minimalne 10 ludi prihlasenych mna to tam bavi zije to tam
facebook je humus proste, kiberneticke priatelstva ,mam si pridať suseda čo byva 5 metrov odomna do kamaradov na facebooku pride mi to nechutne ,neviem prečo ale vnímam to tak, keby možem zrušim si cely učet na facebooku
kedysi som fb absolutne nemusela ale teraz som tam vzdy ked mozem proste vsetci su tam nemusim posielat smsky a kedze je tam chat tak sa stale s niekym rozpravam kedze na icq som nebola ani nepamatam ale strasne to zere cas...
všetko je vec pohľadu Je to zdebilňovanie ľudstva podľa mňa... umelý svet ktorým už skoro všetci žijú, hnus... smutné že je keď sa chcem porozpravať s niektorými ľuďmi alebo sa dohodnúť tak inú možnosť ako FB ani nemám
Ja nepouzívan facebook dlho, ale, ked som zaregistrovala, este som nevedela, aká je dobrá.....ako by som bola na objavitelskej ceste, stále tam nájdem nové, zaujímavé a este zaujímavejsie veci. Páci sa mi to, a som rada, ze som k tomu dostala Díky Petra!
Som tam zaregistrivaná už skoro 2 roky, najprv som tam chodila kôlli jednému kamošovi, ale už som sa na neho vy... kašlala a teraz tam som raz za uhorský rok Čiže nič moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@H8u moj clovek zavislost je slabe slovo mna minule az blokli co som v jednej chvili toho moc komentovala naraz
A že tam nikdy v živote nepôjdem...
Som trochu paranoik v oblasti PC bezpečnosti, a Facebook mi nepríde ako dôveryhodný portál.