Som tam, no mám na to VÁŽNE dôvody, inak by som tam vážne v živote nechodil
Inak mať tam mail je dosť kravina, nič v zlom, ale snáď nikde nechodí toľko spamu ako na azet... okrem toho je surovo pomalý a niektoré servere ho blokujú ale v pohode
pokec nieje to čo býval volakedy ma to na ňom celkom zaujímalo priznám so že som tam spoznal fakt dosť ludí ale teraz? pozreť meily informovať kamarta kedy kam a dovidenia pokec ... samý úchylák fake s kradnutými fotkami a čo ja viem čo ešte ...
Pansky klub ma vysiu uroven ako kedysi a do inych miestnosti nechodim, takze..... pohodka, a sa mi paci , ze kopec mladych gayov ma uz aj fotky v profile, co bol pred rokom dvomi nonsens
@xhtml - práveže nie, ja ten mail absolútne nepoužívam a furt tam chodí posratá azet reklama a plno spamu. preto som si vymazal prvý účet na pokeci a čoskoro urobím to isté aj s druhým.
chodím tam občas prečítať si RP a zabaviť sa v metal music(aj keď tam to už tiež upadá)...ale zruším účet,aj tak mám všetky dôležité maily len na centrume...
chodím tam občas a to len preto ,lebo iný kontakt na ľudí tam odtiaľ nemám a obľúbila som si ich ,za tie roky ,čo si s nimi tam píšem ale už ma to tam nebaví ..nehľadám tam ani nových ľudí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Inak mať tam mail je dosť kravina, nič v zlom, ale snáď nikde nechodí toľko spamu ako na azet... okrem toho je surovo pomalý a niektoré servere ho blokujú ale v pohode
(ROFL)
chodím tam ibe na e-mail
dojdem tak raz za dva mesiace otvoriť tých 2369 emialov z facebooku (na ktorý už tiež nechodím) a z tristo iných stránok..
no tak ale vidíš ja som jasný príklad a myslím že keby si poznal moju kamarátku v tom momente by si zmenil názor
no lenze ju nepoznam takze moj nazor ostava nezmeneny
no oukej tak hadam slub dodrzis