mame ich bodovane...a 12 bodov sa stale prida ...ale tie co bodovane nemame...tak na tie zacnem chodit a potom cim dalej tym menej..a v polovici semestra uz vôbec
tento semester som bol zatiaľ na všetkých, to je výkon, čo ? ten minulý som bol na takých 90% z nich... niekoľko dní som bol chorý doma a ten zbytok sa proste nechcelo
Akože, prvý týždeň som išla na všetky nech si ich omrknem, ale postupom času som to flákala viac a viac, takže na takej filozofii, latinčine či štátovede som bola fakt asi iba raz
my mame prednášky povinné. ale na druhej strane, tie mi dajú asi najviac. co sa tyka teórie. a na cvičkách je to zasa o praktickej stránke. ked uz som si vybrala nieco studovat, tak to nepremárnim. nie?
prednášky mám povinné, závisí od nich moje záverečné hodnotenie a teda v ideálnom prípade na ne chodím... ale všetci vieme že nič na svete nie je ideálne...
Ja zastávam názor, že je to následok kopy faktorov ...
Napríklad to môže spôsobiť to, že som skoro permanentne nedobre vyspatý, v kombinácii s hnusným vydýchaným vzduchom v miestnosti, ktorý je absolútne nevhodný na akékoľvek rozmýšľanie a s tým, že musím neustále dávať pozor a prijímať veľké množstvo informácií (Asi preto mi najčastejšie hlava klesá pri programovaní, lebo je tam najviac ľudí, ja tomu nie ideálne rozumiem a teda musím nad všetkým dosť horlivo premýšľať ... ) ... A prednášajúci sa môže aj pretrhnúť ...
No ja sa snažím na všetky.Keď vidím, že je to trápny predmet alebo je to všetko z knihy, tak občas aj vymeškám, ale myslím, že účasť na prednáške je nie len vyjadrenie záujmu o štúdium, ale aj niekoľko percent prípravy na skúšku, či na cvičenie.
ja sa snažím chodiť na všetky,lebo keď to od toho človeka počujem,lepšie sa mi to pamätá,ako keď dostanem len od niekoho poznámky a nebola som vôbec na prednáške.
a ja mám takú blbú vlastnosť,že neverím až tak veľmi spolužiakom,že si poznačili naozaj všetko potrebné,najlepšie je,keď si poznámky robím ja.
u nás na škole sú prednášky absolútne zbytočné okrem jedného predmetu, kde mám ústnu skúšku....na prednáškach niečo rozpitvávajú do hĺbky a niečo úplne vynechajú...a skúška je taká, že dostanem učebnicu - nauč sa 300 strán od slova do slova - a skúšku spravíš...žiadne tliachaniny z prednášok, právo je proste o bychliach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja zastávam názor, že je to následok kopy faktorov ...
Napríklad to môže spôsobiť to, že som skoro permanentne nedobre vyspatý, v kombinácii s hnusným vydýchaným vzduchom v miestnosti, ktorý je absolútne nevhodný na akékoľvek rozmýšľanie a s tým, že musím neustále dávať pozor a prijímať veľké množstvo informácií (Asi preto mi najčastejšie hlava klesá pri programovaní, lebo je tam najviac ľudí, ja tomu nie ideálne rozumiem a teda musím nad všetkým dosť horlivo premýšľať ... ) ... A prednášajúci sa môže aj pretrhnúť ...
a ja mám takú blbú vlastnosť,že neverím až tak veľmi spolužiakom,že si poznačili naozaj všetko potrebné,najlepšie je,keď si poznámky robím ja.