ak sa nejak previnim voci inej osobe, tak sa ospravedlnim jej a ziadam odpustenie od nej
inak absolutne nemam pocit, ze by som sa mala komukolvek za svoje ciny zodpovedat a uz vobec nie uplne cudziemu cloveku
Ale nie pravidelne, iba počas sviatkov, či už vianočných alebo veľkonočných. A aj podľa toho, kto tie spovede vykonáva, lebo niektorí kňazi sú v pohode, niektorí sú aj nepríjemní.
chodím pravidelna...
tí čo nechodia a dokonca majú v .... a robia si srandu z toho, ich VEC...
nikto nikoho nenúti...
lenže vďaka tomu, že vo sviatosti zmierenia sú mi moje hriechy odpustené, moja duša žije v súlade s Bohom, plesá a raduje sa z každého prežitého dňa na tejto Zemi a neskutočne sa teší na stretnutie so svojim Stvoriteľom...
moja duša nezažíva depresie strádania, bolesti...
avšak pri takýchto komentároch mi je akosi clivo, zaslúži si toto Boh, že ľuďom vo vlastnom živote dal x možností spoznať jeho lásku a predsa im to je jedno, čím to je?...
hovorí sa aj, telo človeka je Božím chrámom, človek ho má chrániť, zveľaďovať a oslavovať...
ľudia žijú len pre tento svet, čo bude o minútu ich nezaujíma...
a keď príde zle, vtedy sa človek zastaví a príde na všetko, mnohokrát je už neskoro...
Ani nie, aj keď síce mamina pred Vianocami vymyslela ísť na spoveď, ale nakoniec ani nebol čas na to a nebol som ...ja nejaký nie som až tak ortodoxný katolík, aj keď občas aspoň idem do kostola na nedeľné omše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak absolutne nemam pocit, ze by som sa mala komukolvek za svoje ciny zodpovedat a uz vobec nie uplne cudziemu cloveku
tí čo nechodia a dokonca majú v .... a robia si srandu z toho, ich VEC...
nikto nikoho nenúti...
lenže vďaka tomu, že vo sviatosti zmierenia sú mi moje hriechy odpustené, moja duša žije v súlade s Bohom, plesá a raduje sa z každého prežitého dňa na tejto Zemi a neskutočne sa teší na stretnutie so svojim Stvoriteľom...
moja duša nezažíva depresie strádania, bolesti...
avšak pri takýchto komentároch mi je akosi clivo, zaslúži si toto Boh, že ľuďom vo vlastnom živote dal x možností spoznať jeho lásku a predsa im to je jedno, čím to je?...
hovorí sa aj, telo človeka je Božím chrámom, človek ho má chrániť, zveľaďovať a oslavovať...
ľudia žijú len pre tento svet, čo bude o minútu ich nezaujíma...
a keď príde zle, vtedy sa človek zastaví a príde na všetko, mnohokrát je už neskoro...