1. Zámok Schönbrun
2.Viedenská radnica
3.Zámok Schloss Hof
Schonbrun - boli ste tam niekto ? Oplatí sa to tam? pred tým "palácom" su vlastne každoročne trhy ? Pretože o tom nie je veľa vianočných trhových fotiek na nete nevyzerá to tam velmo trhovo bývav
@warble bola som pri radnici tiež raz . čože ?? z akého hladisko prečo viac v lete ? A ja akurát hladám nejaké krásne romanticke trhy vo viedni a ten Schonnbrun mi prišiel dobrý nápad
ved ako na trhy a romantiku to heej ale ísť tam kukať ako tak sa mne viac páčilo v lete
aj som si to viac vychutnala, kedže v zime som tam takmer zamrzla
Ved ani tých fotiek z trhov na nete nie je dáka sláva pestrých farieb a tej atmosféry skor tých letných. Tak potom mi zostáva len tá radnica tam som bola a tam je krásne a to námestie Dakujem za radu
ja som bola 2x pri schonbrune a tie trhy tam boli normálne, pekné, jedlo, punč a všetky tie veci okolo, príjemná atmosféra ... čo sa týka tých záhrad, tak tie sú akože upravené aj v zime a celkom fajn sa tam dá poprechádzať...ale v lete je to proste o inom keď je to tam také zelené, povysádzané, samá fontána.
na trhoch som bola aj pred Karlskirche a na a maria-theresien platz - neboli rozhodne špatné, ale také klasické, obyčajné.
Pre mňa je top určite Rathausplatz vo večerných hodinách...a ten punč Ak si tam ešte nebola, tak by som volila tieto
ináč ja ich obehám vždy všetky za jeden deň, takže ak sa nevieš rozhodnúť tak skús aj takto rozmýšlať
ja som bola vo Viedni v zime a bola tam strašná zima
Schönbrun je prekrásny v lete je to preto krajšie lebo záhrada je otvorená a sú tam prekrásne kvety a v zime je zatvorená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ak môžem poradiť tak ak si ešte nebola vo Viedni, tak Schönnbrun sa oplatí viacej v lete než v zime
aj som si to viac vychutnala, kedže v zime som tam takmer zamrzla
na trhoch som bola aj pred Karlskirche a na a maria-theresien platz - neboli rozhodne špatné, ale také klasické, obyčajné.
Pre mňa je top určite Rathausplatz vo večerných hodinách...a ten punč Ak si tam ešte nebola, tak by som volila tieto
ináč ja ich obehám vždy všetky za jeden deň, takže ak sa nevieš rozhodnúť tak skús aj takto rozmýšlať
v lete a na jar veľa kvetín kvitne. Preto mnohým ľudom pripadá Schonbrunn krajší v týchto obdobiach.
Schönbrun je prekrásny v lete je to preto krajšie lebo záhrada je otvorená a sú tam prekrásne kvety a v zime je zatvorená