Chodim vlakom a v poslednej dobe dost casto meskaju
Naposledy ked meskal sme si boli vypytat meskanku a napisala tam 10 min a my sme k tomu pripisala +20 a ucitelke sme povedali, ze sa pomylila a zozrala nam to tak sme sa pol hodinu poflakovali
lebo nechcem, aby som bola skúšaná a pod. a to vždy prídem tak, že prídem až na druhú hodinu (našťastie mám všetky také hodiny, kde byť nechcem, prvé alebo druhé)
a ako si tak spomínam, tak za celý ten čas som prišla nie vlastným zavinením do školy neskoro len dvakrát: raz som zaspala a raz som šla takým busom, ktorý príde na stanicu neskoro a dáva mi len pár minút, aby som to stihla do školy
lebo DPB je kokot ignoruje skutocnost ze autobus 7. 40 7.45 7.50 7.55 8.00 znamena autobus 7.40 7.45. 7.50 7.55 8.00 (posledny stiham 7.55 ale to musi ist presne 55) a NIE autobus 7.43 a potom 8.02 dva za sebou -.-
som závislá od spolužiačky, ktorá pre mňa chodí a pravidelne mešká, hlavne pondelky, ale je nám to úplne jedno, keď sme 7:59 ešte na hlavnej križovatke preplnenej autami a veselo debatujeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Naposledy ked meskal sme si boli vypytat meskanku a napisala tam 10 min a my sme k tomu pripisala +20 a ucitelke sme povedali, ze sa pomylila a zozrala nam to tak sme sa pol hodinu poflakovali
a ako si tak spomínam, tak za celý ten čas som prišla nie vlastným zavinením do školy neskoro len dvakrát: raz som zaspala a raz som šla takým busom, ktorý príde na stanicu neskoro a dáva mi len pár minút, aby som to stihla do školy