ja chodím na Predškolskú a elementárnu pedagogiku a pedagogiku psychosociálne narušených. Je to skoro to isté, len rozdiel je v tom, že predškoláci nemajú pediatriu, neurologiu, psychiatriu a inak sú predmety vsetky rovnaké (aspoň v prvom ročníku). Ale inak je to v poho odbor - veľa čítania kníh (30 za semester), telesná výchova, hudobná výchova, výtvarná....
predpokladám, že si chcela vedieť, ako to tam je a keď vidím, že si stadiaľ z východu, tak najbližšie pôjdeš do Prešova, že? teda plánuješ. ak chceš, tak sa mi ozvi a ti odpíšem na všetko som síce ešte len prváčka a nemám síce ten istý odbor o ktorom hovoríš ty, ale je to podobné..
chicalavativa: super že si to tu okomentovala tiež hľadám nejakú vyšku, sice ja som už na jednej bola ale absoltne mi nevyhovuje, preto som pozerala aj predškolskú a elementárnu pedagogiku.. no a teraz otázka na teba ak dovolíš..... je tam veľa predmetov ktoré sa treba naučiť naspamäť? definície a tak? bola by som veľmi rada ak by si mi o tom odbore ppovedala niečo viac keďže tam chodíš... veľmi pekne ďakujem
ja som chodila na predškolskú a elementárnu pedagogiku do Prešova a už nikdy viac by som tam nešla študovať. Je to veľmi namáhava škola či už po psychickej alebo fyzickej stránke.............ale ak ma niekto vydrž a trpezlivosť a má chuť zasvätiť celé tri roky 24hodin denne knihám, tak môže isť študovať do Prešova......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
predpokladám, že si chcela vedieť, ako to tam je a keď vidím, že si stadiaľ z východu, tak najbližšie pôjdeš do Prešova, že? teda plánuješ. ak chceš, tak sa mi ozvi a ti odpíšem na všetko som síce ešte len prváčka a nemám síce ten istý odbor o ktorom hovoríš ty, ale je to podobné..
ja som chodila na predškolskú a elementárnu pedagogiku do Prešova a už nikdy viac by som tam nešla študovať. Je to veľmi namáhava škola či už po psychickej alebo fyzickej stránke.............ale ak ma niekto vydrž a trpezlivosť a má chuť zasvätiť celé tri roky 24hodin denne knihám, tak môže isť študovať do Prešova......