1.nemusi byt piatok na to aby som sa mohla opit
2.nenazyvala by som to opijanim
pijem ked ideme s kamaratmi na nejaku kaciu - koncert, sadnut si a tancovat do baru, chata, stanovacka, byt/dom, nieco.
ked sa chceme proste odreagovat a nemysliet na chvilu.
ale ked sa jedna konkretne o piatok tak povedzme, ze raz za mesiac max.
lebo odkedy som zavalena povinnostami psoledne 2 roky tak je pre mna piatok konecne den, kedy nemusim chvilu robit nic a najradsej sedim doma a vypnem mozog
nechodím sa cielene opíjať vôbec, ale tak keď som vonku a pije sa, tak si dám, ale to je viacmenej príležitostne a (podľa ostatných) v malom množstve, čiže sa to za opíjanie ani nepokladá vlastne
nie každý ale teraz dosť často sami chce chodiť v piatok do mesta a možno len tak aby som doma nesedela a zabavila skamošmi však si užívam život som mladá a piatkovať som začala asi v 18tke takže si to môžem dovoliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
2.nenazyvala by som to opijanim
pijem ked ideme s kamaratmi na nejaku kaciu - koncert, sadnut si a tancovat do baru, chata, stanovacka, byt/dom, nieco.
ked sa chceme proste odreagovat a nemysliet na chvilu.
ale ked sa jedna konkretne o piatok tak povedzme, ze raz za mesiac max.
lebo odkedy som zavalena povinnostami psoledne 2 roky tak je pre mna piatok konecne den, kedy nemusim chvilu robit nic a najradsej sedim doma a vypnem mozog
Ale nie, vyslovene opijat sa nechodim, sem tam na dajake vinko, gin tonic...
Silvestrom končíme