chodím teraz v zime, 3-4x za týždeň, na plaváreň a som úplne zdravý.
(ale chodím autom k plavárni, zaplávam si a potom autom idem domov, lebo vonku je zima, tak si neviem predstaviť, že trochu mokro-vlasový, čisto osprchovaný, by som šiel do tej strašnej zimy, tak chodím autom, a bývalá frajerka si robila srandu zo mňa, že som lemra (lebo chodím do plavárne a fitka autom (fitko mám relatívne dosť blízko)
a čo je hlavné, som zdravý! žiadna chrípka, celá rodina je chorá a ja som zdravý (vždy minulé roky som mal chrípku
@zajko30 to máš jedno, neverím že dospelí nepoužívajú bazén ako wc. Vždy keď som bol na plavárni jedine ja som chodil normálne na záchod, zvyšok sa celé hodiny od bazénu ani nevzdialil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(ale chodím autom k plavárni, zaplávam si a potom autom idem domov, lebo vonku je zima, tak si neviem predstaviť, že trochu mokro-vlasový, čisto osprchovaný, by som šiel do tej strašnej zimy, tak chodím autom, a bývalá frajerka si robila srandu zo mňa, že som lemra (lebo chodím do plavárne a fitka autom (fitko mám relatívne dosť blízko)
a čo je hlavné, som zdravý! žiadna chrípka, celá rodina je chorá a ja som zdravý (vždy minulé roky som mal chrípku
a stým autom to tak isto praktizujem.....