A to má byť akože čo toto? Tak pozerám svoj prvý futbal za ten čas čo beží šampionát, a to snáď nie je možné! Teda myslím ten gól Turkov, ktorý dali v 120. minúte evidentne 2 až 3 sekundy PO KONCI NADSTAVENÉHO ČASU -1 minúty! No a toto bol zlom, ktorý Cho
Ale tak akoze tiez su take zapasy ze sa hra dlhsie ako je nadstavene, a navyse kedze futbal nie je presny ako hokej tak sa presne mozu stat aj taketo veci..
3 aryyen Prečo uznali ten gól a prečo im nemali gól?.... nič neporušili ani ofsajd. a to Že chorváti chceli meniť, rozhodca nebude pískať uprostred nejakého útok...
Ja som sa tak smial Som videl iba predlíženia a jedenástky a tam boli určite lepši turci Neviem ako celý zápas...
8: To je síce pravda že mali toho dosť ale veď za to sú platený. Mali by byť oporou týmu za tie ťažké prachy čo berú. A sú to profesionály nie nejaký Fero čo hrá z hornej dolnej.
Zapas sa hra, kym rozhodca neodpiska koniec. To uz by sa hraci mali naucit (Turci to vedia, staci sa pozriet na to ze odohrali 390 minut na sampionate a vo vedeni boli asi 2 minuty:p).
To ze dali gol par sekund po tom ako mal vyprsat nadstaveny cas, je uplne normalne. Rozhodca, ktory by odpiskal koniec zapasu presne a zrusil by tym poslednu akciu nejakeho muzstva, by nerespektoval hru. To sa prosto nerobi.
Takze vsetko je v poriadku. Smola Chorvatov, ze si to nepostrazili. No a tie penalty potom...stava sa.
Ja nie som trénovaný vôbec a minule som hral z kamošmi 4 hodiny v kuse bez prestavky. Na konci som bol zbitý jak hovado ešte teraz mám svalovicu jak svina.A napriek tomu si neviem si predstaviť že by som netrafil bránu z jedenástich metrov veľkú ako slon. Všetko to je o psychike
10. Pravidla su vsak nastavene tak, ze sa moze hrat aj na 120 minut a nasledne penalty a hraci by mali vzdy ratat aj s tymto. Suhlasim s 13. - je to o psychike.
8. keď chceli chorváti striedať nebolo to počas žiadneho útoku, bol pískaný ofsajd a rozohrávalo sa, vtedy mal rozhodca stopnúť hru... momenty ktoré ovplyvnia celý zápas
bože jak jaaaa neznášam futbal! pojebané majstrovstvá, nič nemôžem pozerať, lebo IDE FUTBAL... POZERÁME FUTBAL... hlavne že otec pri tom spí a zobudí sa len v momente, keď to prepnem, aby mi mohol oznámiť, že to pozerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A chorvati tie penalty si uplne dojebali.. akoze dvakrat netrafit taku obrovsku branu no.. sorry
Turci vyhrali, možno zaslúžene, možno s obrovským šťastím. Šport je už raz taký. Teraz sa môžme tešiť na NEM-TUR
Ale tie góly sa mi páčili..
8: To je síce pravda že mali toho dosť ale veď za to sú platený. Mali by byť oporou týmu za tie ťažké prachy čo berú. A sú to profesionály nie nejaký Fero čo hrá z hornej dolnej.
To ze dali gol par sekund po tom ako mal vyprsat nadstaveny cas, je uplne normalne. Rozhodca, ktory by odpiskal koniec zapasu presne a zrusil by tym poslednu akciu nejakeho muzstva, by nerespektoval hru. To sa prosto nerobi.
Takze vsetko je v poriadku. Smola Chorvatov, ze si to nepostrazili. No a tie penalty potom...stava sa.
Ja nie som trénovaný vôbec a minule som hral z kamošmi 4 hodiny v kuse bez prestavky. Na konci som bol zbitý jak hovado ešte teraz mám svalovicu jak svina.A napriek tomu si neviem si predstaviť že by som netrafil bránu z jedenástich metrov veľkú ako slon. Všetko to je o psychike
jaj ty si ... a hral si v takom tempe ako oni!!!!!!! debil
FUCK IT!!!
zakázať!!!