my sme boli zatial len na ostrove Rab..je tam pieskova plaz, mne osobne sa tam nepacilo, ale ostatnym clenom mojej rodiny ano.. tento rok sa ale chystame bud na ostrov Brač alebo do Brely,este nie sme rozhodnuti, ale vyzera to tam naozaj velmi pekne
Bola som už na dovolenke kade,tade Chorvátsko sme polietali viac-menej celé no ten ostrov... Všade samé kvety,perfektne je to tam spravené na prechádzky...
Bola som na Makarskej, na Istrii, Brači, na Krku ... pacilo sa mi vo Vodiciach lebo to tam aj zilo, aj ked som pocula uz aj negativne nazory ... a este jedno velmi pekne upravene stredisko Moščenička Draga, tam som bola len na vylete :p
nie je to o tom istom vsade ? v chorv. som sice nebol ale Bulharsko , Kanarske , Francuzsko ....tie turisticke centra su rovnake , plna rit hotelov , plna rit najebanych nemcov.
@majusssska presne tak my na príklad chodíme do takej dedinky do domčeka..nie je to žiadne turistické centrunm kde je poriť hotelov práve naopak, samozrejme že sú tam turisti ale nie veľa no dosť nato aby to tam v noci žilo..btw je to pri Zadare
otec hovoril že tam by sme mohli ísť . Prečo sa ti tam nepáčilo? Ja by som osobne radšej išla na tú pieskovú pláž, na tých štrkových sa mi to nepáčilo, všade ma to tlačilo, odkopla som si na jednom kamienku kúsok nechta atď. My čo sme boli , tak to bolo urobené tak že hore bola cesta,teda chodníček, potom nejaké 4 metra nasypaný štrk a more. To sa mi nepáčilo. Ale zasa som počula, že tam na tej pieskovej je niekoľko metrov po kolená vody.
@hopedieslast podľa toho čo od toho očakávaš.. mohla by si napísať, že čo čakáš od toho. Ja som bola 8x v Chorvátsku a zatiaľ mi najviac vyhovovali Vodice... krásne mestečko a super pláž atď.
@14 konkrétne hotel Punta je tam geniálny a keď si dáte švédske stoly to je najlepšie.. alebo aj hotel Pinija v Petrčane je fakt že super len to mestečko je veľmi maličké
Ja odtoho neočakávam veľa. Mne len stačí, aby bola voda príjemná, alebo aspoň nebola ľadová, kedže mám 9 ročného brata, nesmie byť hneď zkraja 2metrová hĺbka ako napríklad v Pule, ale zase aby nebolo niekolko metrov len po kolená, aby som si mohla zaplávať. Plus aby bolo pekné okolie a večer aby sa bolo na čo pozerať.
Fúha,a že odtoho neočakávam veľa Som trochu náročná no
@hopedieslast v Podgore sme boli aj my a máš pravdu.. tá pláž nič moc, plus tam bolo milión ľudí a na to, že bol koniec augusta, bolo more dosť studené
@anitchka Presne.. Keby bola tá pláž lepšia,tak tí ľudia by sa dali nejako prežiť. Ale veľmi vela ich tak bolo, my sme tam boli na konci júla a bolo dosť studené teda ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Bola som už na dovolenke kade,tade Chorvátsko sme polietali viac-menej celé no ten ostrov... Všade samé kvety,perfektne je to tam spravené na prechádzky...
Už nechcem ísť inde.
Minulý rok sme boli na Makarskej riviére, v Podgore. A tam sú všetky tie mestá, alebo dedinky, alebo ako to mám nazvať rovnaké.
@koprylein
Vo Vodiciach som bola raz, ale veľmi sa mi tam nepáčilo, ale večer tam bolo super,keď sme boli večer pozerať na tú zábavu, s tým súhlasím.
@sparkles
otec hovoril že tam by sme mohli ísť . Prečo sa ti tam nepáčilo? Ja by som osobne radšej išla na tú pieskovú pláž, na tých štrkových sa mi to nepáčilo, všade ma to tlačilo, odkopla som si na jednom kamienku kúsok nechta atď. My čo sme boli , tak to bolo urobené tak že hore bola cesta,teda chodníček, potom nejaké 4 metra nasypaný štrk a more. To sa mi nepáčilo. Ale zasa som počula, že tam na tej pieskovej je niekoľko metrov po kolená vody.
My sme boli V Baške Vode
bolo tam krásne okolo skalnate hory a myslim že aj more bolo čiste pekné odporúčala by som ti tam určite ísť
Máš pravdu. Nevyzerá, ale radšej ležať na mäkkom, než na tvrdých kameňoch, ktoré ťa tlačia tam, kde by ťa nemali.
Ja odtoho neočakávam veľa. Mne len stačí, aby bola voda príjemná, alebo aspoň nebola ľadová, kedže mám 9 ročného brata, nesmie byť hneď zkraja 2metrová hĺbka ako napríklad v Pule, ale zase aby nebolo niekolko metrov len po kolená, aby som si mohla zaplávať. Plus aby bolo pekné okolie a večer aby sa bolo na čo pozerať.
Fúha,a že odtoho neočakávam veľa Som trochu náročná no
@20 Vyzerá to super