Boli ste už v Chorvatsku? Chceli by sme tam ísť, ale nevieme kam. Poradíte niečo? kde ste boli? aká tam bola pláž? čo sa vám tam páčilo a čo nepáčilo? Dakujem za názory a nápady.
keby som mala ísť ešte do chorvátska, tak jedine autom a do stanu, a každý deň niekde inde... celkovo trčať dlhší čas v jednom hoteli je pre mňa celkom nezaujímavé.
Boli sme na ostrove Krk (dá sa tam ísť mostom) nie je to ďaleko a mesto je Malinska..odporúčam výborne tam bolo a veľmi dlhá pláž síce nie piesková ale super tam bolo..
Povedz čo od toho očakávaš.. akú chceš pláž, či chceš väčšie mesto alebo menšiu dedinku.. a inak odporúčam Vodice - krásne mesto alebo hotel Punta v Petrčane - to je menšia dedinka, ale super hotel!
chorvatsko nema pekne plaze,jedina pekna plaz,ktora sa mi tam pacila ( a bola som tam presne 10 krat !) tak to bola v Omise ..pod makarskou tusim to je ..inak to nestoji za nic ..aj more o nicom,studene pre mna ...jadran nee
Odporúčam Rovinj, Brać alebo Dubrovnik. Neviem ale, že kolko by mala ta dovolenka stáť, lebo toto zrovna nie su moc lacne miesta. Väčšinou každý hotel s prístupom do mora alebo priamo v centre mesta fakt stojí pekne velkú sumu za deň.
ja som bola minulý rok na ostrove Pag , je tam známa pláž Zrce, tam to žije a aj to vyzerá dobre.. ale na tvojom mieste by som išla radšej do Španielska
zalezi od toho co cakas a co ocakavas....ak chces nieco aby to aj zilo tak odporucam crikvenicu, selce, rovinj rab(ten by som volila)...makarska,baska voda tu najdes prirodu krajsiu....ale co je najdolezitejsie NIKDY nechod na PAG tam skapalo okrem psa aj potkany
Na Makarskej som bola dva krát...presnejšie v Brele....hned vedla je Baška Voda....a bolo tam fakt super....este sa tam určite niekedy chcem vrátiť...a pláž bola kamenistá....akurat ma vtedy sralo, ze som tam nikde wifi nenašla v okolí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov