nie je to skoro ziadna starost, my sme menili vodu raz za mesiac, mali sme sietku, povyberali ryby, dali ich do velkeho pohara, vodu z akvarka vyliali, vycistili, dali novu a vyliali vodu naspat...
záleží odtoho ake mas velke akvarko a čo v nom máš..ja som mala 500litrove ale na cistenie tam bol filter a prisavniki vodu som menila cca raz za 3mesiace vylovit vsetky tie ryby bolo niekedy zdlhave ale tak dalo sa to mensie akvárko menej roboty
mno ted najdes vsetky info na nete...ak mnas vazny zaujem o chov aj tak to budes musiet precitat bo pisat ti to tu je na dlllllho...uz aj vies co chces chovat?ma milujem svoje akva...dokazem sa pri nom zabudnut aj na hodku...len tak sledovat zivod pod vodou...supa vec...
ale po tom, ako som úspešne rozbila akvárko pri ´jarnom´ čistení už len čakám kedy zdochnú, lebo nemajú kyslík (ale tam mením im vodu skoro furt) a im sa nejak nechce.
ja som mal rybky dávno a je to nič moc. hoci akvaristika je pekný koníček, zaujímavý.... ale mňa priťahujú len väčšie rybky a plánujem že si kupim akvarko a budem chovať dáku užovku alebo gekončíka
no ja som mala take male akvarko a tam gupky.. a co ja viem..menila som ju dost casto lebo som nemala ziadny filter ani nic proste som chcela mat rybky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale po tom, ako som úspešne rozbila akvárko pri ´jarnom´ čistení už len čakám kedy zdochnú, lebo nemajú kyslík (ale tam mením im vodu skoro furt) a im sa nejak nechce.
my sme mali 100 litrové akvarko.. vodu sme menili asi každé 2 týždne a také velké poriadky asi každé 2 mesiace