Chcem sa spýtať, či sa s tým niekto nestretol? V poslednej dobe sa mi tam objavujú neustále a ani za nič neviem prísť, z čoho by to mohlo byť. Mal niekto niečo také? Tvoria sa mi len na cestičke,
mne sa to tiez stalo teraz niekedy a takmer ma porazilo, zistila som ze to je mliecna chrasta a prisla som po domacky na to aj ako sa toho zbavit
tak po prve:zmen sampon
ja stale odporucam moj overeny gixi sampon, bud brezovy alebo zihlavovy, mne vyohvuje viac brezovy
chrasty sa robia vacsinou ked pouzivas nespravny sampon
za druhe
asi hodinu pred umyvanim vlasov si nanes na hlavu hrubsiu vrstvu kremu, ja som pouzila normalnu indulonu, a nechaj to posobit.. potom po hodine si umy vlasy, toto som spravila asi 2-3dni za sebou (a to si nezvyknem umyvat kazdy den vlasy ale chcela som sa toho zbavit cim skor, tak osm musela) a vacsina bola prec
a najdolezitejsia vec- neodlupuj si to len tak!
bud si to neodlupuj vobec alebo az po 2 dnoch, po nakremovani a po umyti vlasov, po tom co uz budu take makke.. alebo to nerob vobec, oni s apotom stratia..
a pri najhorsom si nieco najdi na nete, je tam kopec navodov ako sa toho zbavit, len podla mna su to priliz predrazene navody.. ked sa to da aj lacnejsie tak naco kupovat specialne sampony
ivi, a nemáš seboru? :/ » en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoei... lebo mne to zistili presne podľa tohto, až na to, že môžeš mať, ako ja, veľmi slabučkú. zhoršuje sa to stravou, keď máš nejakú neznášanlivosť/alergiu a papáš, čo nemáš.
farbis si vlasy?? mne sa take chrasty robili tiez na cesticke(niekedy aj mimo) po farbeni vlasov... ale akonahle som zmenila znacku, tak s tym problem nemam..
ivi, nie je to vážne nič strašné, mňa to momentálne neobmedzuje vôbec, ani neviem, že to mám... horšie je, že tá choroba máva príčinu no :/ tú intoleranciu a tak... skúsila by som si možno odsledovať, či sa necítiš fakt zle po nejakom type jedál...
Ja som to mala tiež jeden čas a bola som s tým aj u kožnej,povedala mi že je to z nedostatku vitamínov a išla ma dať na nejaké lieky .. prešlo ma to keď som začala používať brezový šampón.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tiež som mal, neviem z čoho.
tak po prve:zmen sampon
ja stale odporucam moj overeny gixi sampon, bud brezovy alebo zihlavovy, mne vyohvuje viac brezovy
chrasty sa robia vacsinou ked pouzivas nespravny sampon
za druhe
asi hodinu pred umyvanim vlasov si nanes na hlavu hrubsiu vrstvu kremu, ja som pouzila normalnu indulonu, a nechaj to posobit.. potom po hodine si umy vlasy, toto som spravila asi 2-3dni za sebou (a to si nezvyknem umyvat kazdy den vlasy ale chcela som sa toho zbavit cim skor, tak osm musela) a vacsina bola prec
a najdolezitejsia vec- neodlupuj si to len tak!
bud si to neodlupuj vobec alebo az po 2 dnoch, po nakremovani a po umyti vlasov, po tom co uz budu take makke.. alebo to nerob vobec, oni s apotom stratia..
a pri najhorsom si nieco najdi na nete, je tam kopec navodov ako sa toho zbavit, len podla mna su to priliz predrazene navody.. ked sa to da aj lacnejsie tak naco kupovat specialne sampony
Ako už dlho podozrievam lekárov, že niečo dojebabrali pri zisťovaní alergie na jedlo, kedže žalúdok mám na sračky furt, ale nič nové mi nezistili.