Máte radi túto speváčku??? Ja osbne ju mám strašne rada a hlavne pár fakt skvelých pesničiek, aj keď jej celá tvorba je skvelá. A čo hovoríte na jej album Bionic??? Ja som si ten album musela kúpiť v obchode...
@sasi2680 tak hádam nebudem dávať tie isté otázky, bolo by to už trápne a myslím, že aj tí ľudia čo sem napíšu koment tu môžu sami napísať svoju naj pesničku aj bez toho, aby som sa ich na to vôbec pýtala... to je v tom
mam velmi rad tuto spevacku, lubia sa mi od nej aj take pesnicky ako dirrty alebo not myself tonight, ale najviac milujem take tie jej pomale balady: Hurt, Oh Mother, The Voice Within, You Lost Me, I Am atd...
@sasi2680 našťastie čítam ankety a viem, že veľa ľudí to rado používa, nechápem ani vlastne prečo... a áno máš pravdu radšej to nechajme tak, lebo toto nemá zmysel takéto doťahovanie sa...
videla sa mi, ked bol novinka klip dirty, vtedy to bola nejaka zmena oproti barbinovskemu stylu, a hlavne ten klip bol uplne dokonaly po tej etape uz len zapadla do davu a nejak ma nezaujima
kedysi bola dobrá s novým albumom to úplne dosrala.. Nehovorím len o tom napodobnovaní gagy ale celkovo na albume bionic sa mi žiadna pesnička nepáčila... Jej sa tento štýl nehodi.. Gaga je popularna ostatné chcu byť tiež ale neuvedomuju si že už to je trapnéé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.birdz.sk/forum/sade/5610...
» www.birdz.sk/forum/amy-wineh...
nevycítila si tú iróniu? (ach) :/
napr.
btw. v tomto klipe 3:34 je nadherny muz...asi preto ze sa podoba na mojho priatela