Ahojte Začínam cvičiť cviky na zadok. Sú to cviky na spevnenie zadku. S veľkosťou som spokojná, tak by ma zaujímalo či sa mi s týchto cvikov ( » fitness.cvicte.sk/clanky-tipy-nov... ) zadok len spevní, alebo
ja som si momentalne uvedomila ze vlastne uz tri roky pravidelne zaberam na zadok a popritom este niekedy cvicim a stale nieje v takom stave, v akom by som ho chcela mat (ach) ....(ja viem ze je to mimo temy)
jasne, ze sa ti nezmensi a ani sa ti z neho samovolne nespali tuk. A dalsie cviky na zadok su glute bridge alebo glute ham raise ale to najskor urcite neurobis, potom pripadne vypady su fajn, vystupy na lavicku.
sú to cvičenia, nie cviky! - btw. teraz píšem jednu prácu práve na tvoju tému, tak ti to môžem zajtra postnuť. Sval, ktory ti formuje tvoj zadocek sa vola gluteus maximus a podla percent elektromyografickej aktivity sa najviac zapaja pri cviceni:
- one-leg sqaut reach 59percent
- one-leg squat deadlift 59
- vypady 41-49
a pri drepovani na jednej dolnej koncatine sa ti vyrazne zapaja aj gluteus medius, ktory vlastne nabera funkciu stabilizatora panvy, aby ti nevyskakovala. a na medius tiez netreba zanevriet, na to je najklasickejsie unozovanie - lah na boku (81percent)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- one-leg sqaut reach 59percent
- one-leg squat deadlift 59
- vypady 41-49
a pri drepovani na jednej dolnej koncatine sa ti vyrazne zapaja aj gluteus medius, ktory vlastne nabera funkciu stabilizatora panvy, aby ti nevyskakovala. a na medius tiez netreba zanevriet, na to je najklasickejsie unozovanie - lah na boku (81percent)