Svojho času áno a predpokladám, že 17 kg dolu sa považuje za dosiahnutie cieľa. Potom mi doplo, že je to presne tak isto nahovno, ako keď som bola širokouhlá, tak som širokouhlá naspäť.
zo 62 na 52, jem pravidelne, a neprezieram sa, nejem sladke ani slane kazdy den ale raz za cas kludne zjem celu tortu ci balicek chipsov neodopieram si ale viem sa usmernovat a ak jeden den jem kaloricke jedla druhy si dam acidko alebo detsku vyzivu..zeleninu poobede ovocie doobeda, vela vlakniny a voda voda voda, plus kazdy den cvicim cim si spevnujem telo a vela chodim peso, a schody a tanec...
odporucam zit zivotnym stylom vysokoskolaka ( ale takeho toho praveho ) a zarucene vaha pojde dole, mna susedia nespoznali, vraj som tak schudol..a to ja len alkohol pijem a fajcim
ja fungujem tak, že počas skúškového vždy veľmi priberiem (naposledy som si musela kupovať veci na štátnice o číslo väčšie) cez leto to dám dolu a kupujem veci o dve čísla menšie. ako sa blíži skúškové, priberám, keď odíde, chudnem.
je to jednoducho stresom, príde, priberiem, odíde, schudnem.
diéty ale držať nemienim, trápi ma dosť vecí aj bez toho, či môžem alebo nemôžem toto jesť alebo nie.
@lelia , si môj vzor ! riešim to podobne, akurát do seba pchám momentálne Miňonky, ach do prčíc...všade sa viem ovládať, ale keď prídem raz za mesiac na víkend domov, je to konečná!
u mňa neplatí nič ... vždy len jojo efekt :/ čo schudnem v priebehu dvoch mesiacov priberiem dvojnásobne :/ :/ :/ takže moja snaha je v ... a hlavne cez depky ... ale idem sa snažiť, držte palce xixi ... môj optimálny cieľ je 20 kg čo je v mojam prípade nereálne ... ale uskromnila by som sa aj s 10 xixixixixixixixxi
a cez moje maturity sa chudnutie spustilo samé, zo stresu, bohužiaľ dosiahlo štádium, že sa mi lámali nechty, a vlasy mi padali ako pri chemoterapii - celé pramene! hrozné! nikdy viac...
@lelia ...ja som urobila to isté...a podarilo sa ...13 kíl dolu...mala som 74...a teraz mam 61...ja som bola ale riadny tucko...ale mne to trvalo len polrok...=D
ano...mal som nabeh na cukrovku, cize musel som....a vynechal som vsetky potreviny, kde bol vysoky podiel cukru...to asi na rok...rok a pol...a zaroven som zacal hravat aktivne futbal a viacej sa hybal.....a podarilo sa------potom som to len udrzoval, ale po nastupe na strednu skolu som zacal chodit do sposilnovne a zacal som naberat vahu...ale cvicenim, cize to bola pohad.a...len etraz sme sa stahovali a aabsolutne nic nerobim iba lenosim....cize som zase dost toho pribral....
a ako sa hovori..zaklad je hybat sa..a a aby som nezabudol..jedol som len do 17.tej hodiny...
Ja som schudla za pol roka osem kíl z 62 na 54 a nedržala som diétu ani sekundu . Celé roky som sa trápila všelijakými dietami, nebola som spokojná so svojou postavou a to mi uberalo na sebavedomí. Potom jedného dňa som si povedala- idem niečo urobiť pre svoje telo, aby bolo zdravé. Vôbec som nemala na mysli chudnutie. Správne, zdravá strava. A čo to konkrétne znamená? Miesto Cini Minis- Fitness, namiesto bieleho chleba- tmavý celozrnný, namiesto červeného mäsa- hydinové, namiesto plnotučného syra jem tofu alebo cottage cheese, namiesto salámovej oblohy- pažítka, uhorka, paprika... Keď mám chuť na sladké, dám si ovocie a pokiaľ dojde k vareniu, uprednostňujem nelúpanú ryžu pred lúpanou a celozrnné bezvaječné cestoviny pred tými tradičnými.
Váha šla dole ani som nevedela ako. Pomaly, ale rozumne, zlepšilo sa mi trávenie vzhľadom na zvýšený príjem vlákniny a neprehliadnuteľne sa mi to odrazilo na mojom zdraví čo sa týka alergií, ale i kožných chorôb či črevných bolestí.
Problémom tohto chudnutia je však, že všetky výrobky ako sú cereálie fitness, celozrnné cestoviny, či celozrnný chleba sú omnoho drahšie, ako tradičné. V tomto mám šťastie, lebo mama ma podporuje. Pokiaľ si i sem tam niečo hodím do žalúdka, nepriberiem späť a dokonca ani cez sviatky. V každom prípade to potrebuje odhodlanie a túžbu urobiť niečo dobré pre svoje zdravie, pokiaľ do toho idete kvôli chudnutiu, pravdepodobne vám to dlho nevydrží.
Raz som bola v nemocnici a vdaka tomu ze som bola prevazne na infuziach schudla som tam tak, ze ked som isla domov tak ma vycerpala aj ta cesta domov a dalsi den som skoro cely prespala a brat doteraz hovori ze mi bolo vidno na chrbte vsetky rebra stavce. A to som skoro vzdy viac menej obalena tukom
Ale inak som chudla uz niekolkokrat a vzdy to malo efekt len nie dlhodoby. Ale ked som zacala jest sladke len obcas miesto kazdeho dna a zacala som chodit aktivne do fitka tak je to v pohode
nikdy nikomu nepoviem koľko, ale veľa, priatelia veľa (samo že viac ako 20).... treba len pevnú voľu...+ stále som niečo robila. všade chodila pešo,autobus neexistoval,len chôdza a bicykel... nájsť si šport,ktorý ťa baví a robiť to s radosťou,čo som aj robila a zostalo mi to doteraz, už nejak nesledujem čo jem,dám si čo chcem, ale športujem stále, to je taká strašná závisloť...a váha tak kolíše,podľa toho v akej fáze cyklu som... ale nejak už o tom nemám prehľad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
zo 62 na 52, jem pravidelne, a neprezieram sa, nejem sladke ani slane kazdy den ale raz za cas kludne zjem celu tortu ci balicek chipsov neodopieram si ale viem sa usmernovat a ak jeden den jem kaloricke jedla druhy si dam acidko alebo detsku vyzivu..zeleninu poobede ovocie doobeda, vela vlakniny a voda voda voda, plus kazdy den cvicim cim si spevnujem telo a vela chodim peso, a schody a tanec...
napríklad za posledné tri týždeň som schudol 4 kilá a ani neviem jak
ja fungujem tak, že počas skúškového vždy veľmi priberiem (naposledy som si musela kupovať veci na štátnice o číslo väčšie) cez leto to dám dolu a kupujem veci o dve čísla menšie. ako sa blíži skúškové, priberám, keď odíde, chudnem.
je to jednoducho stresom, príde, priberiem, odíde, schudnem.
diéty ale držať nemienim, trápi ma dosť vecí aj bez toho, či môžem alebo nemôžem toto jesť alebo nie.
a ako sa hovori..zaklad je hybat sa..a a aby som nezabudol..jedol som len do 17.tej hodiny...
TVOJEJ PRABABKY SVOKRA, POTOM JEJ SESTRA A TEJ SESTRY TETA, TETINEJ TETI DCÉRA, JEJ SYN, JEHO FRAJERKA, FRAJERKYN STRÝKO...
a 4 kilá šli dolu.. teraz idem zase chudnúť..Ďalšie musia ísť dolu..a aj pojdú!!
Diétu som nikdy nedržala, ani nebudem, ja by som sa tak týrať nemohla
A ani by som to nevydržala.
Váha šla dole ani som nevedela ako. Pomaly, ale rozumne, zlepšilo sa mi trávenie vzhľadom na zvýšený príjem vlákniny a neprehliadnuteľne sa mi to odrazilo na mojom zdraví čo sa týka alergií, ale i kožných chorôb či črevných bolestí.
Problémom tohto chudnutia je však, že všetky výrobky ako sú cereálie fitness, celozrnné cestoviny, či celozrnný chleba sú omnoho drahšie, ako tradičné. V tomto mám šťastie, lebo mama ma podporuje. Pokiaľ si i sem tam niečo hodím do žalúdka, nepriberiem späť a dokonca ani cez sviatky. V každom prípade to potrebuje odhodlanie a túžbu urobiť niečo dobré pre svoje zdravie, pokiaľ do toho idete kvôli chudnutiu, pravdepodobne vám to dlho nevydrží.
Ale inak som chudla uz niekolkokrat a vzdy to malo efekt len nie dlhodoby. Ale ked som zacala jest sladke len obcas miesto kazdeho dna a zacala som chodit aktivne do fitka tak je to v pohode
.. uz vela ludi, ktorych poznam ma s tym dobré skusenosti
Neodrbávaj!
Aha, tak v tom prípade sa ospravedlňujem.
Ale vždy som vydržala len nejaký týždeň a potom som si povedala, že to nemá zmysel.