ja by som chcela aspon 5 najlepsie by bolo keby to bolo do auguista ale potom ten jojo efekt by nebola prechadza ruzovou zahradou takze davam 5-7 ale postupne
ja som nikdy nebol chudy ale skratka istu dobu nebolo co doma jest bo som nemal rodicov doma a nechcelo sa mi ist do obchodu kupit jest tak sa mi potom stiahol zaludok a jedol som nakonec iba zuvacky som vyzuval zdy balik winterfresh denne a trvalo to tak 1 mesiac a moje telo si myslelo ze som najedeny.ani na nic ine som nemal chut.radsej jedz normalne len v mensich mnozstvach a pravidelne
No ja poznam jednu babu ktora je dost stihla a furt chce chudnut ale to uz neni normalne ked sa koli tomu ze si mysli ze je tlsta(aj ked nieje) nechce ist kupat...
ja asi idem drzat ryzovu dietu moj otec ju drzi asi 3.den a uplne mu splaslo brucho sa mi dneska bol pochvalit ze uz je pod 100kg takze to asi funguje.Drzte palce.
naši mávajú ryžovú diétu, jedia len ryžu natural a vraj pomáha, no to by som ja nezvládla. Chcem schudnúť bez námahy a bez toho aby som menila jedálniček. Dá sa to?
Staci jest tak 3 krat denne teplu stravu ale nie vela a pri tom napr. behat open_mouth:dkedy behavam dost som schudol a jedalnicek som nezmenil takmer vobec...
10. si robis srandu ze? chudnut urcite by si nemala....to uz by si vyzerala podla mna dost nechutne...radsej si to udrzuj..a aj keby si nieco pribrala.isto by si nevyzerala zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale k chudnutiu:
dnes v telke hovoria edita šipeky, že stačí zmenšiť porcie jedál a spraví to 1~1,2 kg týždenne
ked k tomu pridáš nejaký pohyb, tak aj 2 kilá
20.Anulienka: no v 14 som ten dar mala aj ja pockaj ked budes mat cca 17
Vstupujem si do svedomia. Už nebudem toľko žrať!!