podla mojho nazoru nie je vzdy dobre ked chudnes rychlo....moze sa ti to spat vratit...cvicit a cvicit a jest zdravo a po mensich davkach viac krat za den..vela vody pit...a nvm uz...
Jest 5 krat denne male porcie v 4-hodinovych intervaloch ( a je uplne jedno co , samozrejme s vynimkou cokolad)
Pit len cistu vodu. Maximalne caj.
Nasadnut na bike a minimalne hodinu denne brazdit svetom. Ak si v dobrej kondicii mozes behavat.... no mne to chvilu trvalo sa do nej dostat takze ak nie si zvyknuta na sport odporucam najprv ten bicykel.
ked chces vazne schudnut vela a rychlo skus nejest ziadnu tuhu stravu (vlastne nic) a kazdy den len 10x tepla voda s citronovou stavou,javorovym sirupom a kajenskym korenim...ale je to drasticke zlato
nesnaz sa schudnut tak vela ,za taky kratky cas ...viem o com hovorim ...skus pomalsie na to iste ...a nie zhurta ..lebo tvoje telo potom bude "trpiet " a zbytocne budes mat zdravotne problemy ....
kamaratka sa celkovo zacala zdravo stravocat a cvicit a tak a schudla za 3tyzdne 5 kil. Ja sa na to chystam uz dlho ale nejako sa neviem prinutit snad budes mat viac zanietenia pre ,,vec,, ako ja .
Cvičiť a menej ale pravidelne, vyvážene a zdravo jesť(aspoň 5x denne človeku nepomôže keď bude hladný). To funguje vždy je len treba nájsť tu správnu úroveň.
nejedla som cely post sladke a schudla som 4 kg, ale nieje to spravne takto vynechavat stravu. najlepsie je zrychlit metabolizmus a to sportom, najlepsie je plavanie
toršku odbočím ale tak napadla ma jedna otazka že či aj vám sa zdá, že chudý ľudia chudnu rychlejsie a niekedy aj ked nechcu rychlejšie to na nich vidno a plnoštíhly či ako sa im vraví možu držať aj ročné diéty a tak ľahko neschudnú..................... .........a inak tak každý druhy deň si daj (R,S)-N-metyl-1-fenyl-propán-2-amín a zaručene schudnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pit len cistu vodu. Maximalne caj.
Nasadnut na bike a minimalne hodinu denne brazdit svetom. Ak si v dobrej kondicii mozes behavat.... no mne to chvilu trvalo sa do nej dostat takze ak nie si zvyknuta na sport odporucam najprv ten bicykel.
Takze nezabudaj ze zmyslom sportu nie je sa vystavit ale viac rozbuchat srdiecko (zrychlit metabolizmus)
ty asi nebudes moc inteligentne dievca, všakže
Chapemesa ??